Sport

Flacara Urechesti a revenit pe primul loc

Dan Chiriac
3 dec 2009 992 vizualizări
Marti seara a avut loc o noua sedinta a Comisiei de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vrancea

Comisia a analizat contestatiile depuse la partidele din etapa a zecea dintre Trotusul Ruginesti si Unirea Tifesti. Pe teren, scorul a fost egal, 1 - 1, dar oaspetii au contestat dreptul de joc al unui jucator de la Ruginesti. Cum acesta nu s-a prezentat in fata membrilor comisiei, meciul a fost omologat cu scorul de 3 - 0 in favoarea echipei din Tifesti, care a urcat in acest fel pe locul doi in clasament, la egalitate de puncte cu liderul, FCM Adjud. Un alt caz a fost solutionat in favoarea echipei oaspete. Flacara Urechesti a contestat jucatorii de la Gloria Balesti, la intilnirea directa incheiata cu scorul de 4 - 4. Gazdele joaca pe baza unui tabel, iar inaintea inceperii meciului nu au prezentat decit cinci carti de identitate. In aceste conditii, echipa din Urechesti a primit victoria la masa verde si a revenit pe prima pozitie in clasament. In aceste conditii, meciul de simbata dimineata dintre Flacara Urechesti si National Golesti va fi un meci intre primele doua clasate. De asemenea, comisia trebuia sa analizeze dubla contestatie de la partida dintre Viitorul Homocea si Unirea Bolotesti. Desi au achitat judecarea cazului, ambele formatii au renuntat ulterior la contestatii, astfel incit rezultatul meciului, 2 - 2 pe teren, a ramas neschimbat. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.