Sport

Mai buni!

Dan Chiriac
2 dec 2009 754 vizualizări
Concordia Chiajna - CSM Focsani 8 - 0, in prima etapa a returului Ligii intii de futsal

Echipa de futsal a pierdut partida jucata luni seara la Chiajna, in prima etapa a returului Ligii intii. Focsanenii au intilnit o echipa foarte puternica, care este la acest moment mult peste valoarea formatiei focsanene. In aceste conditii, meciul din Sala Sporturilor din Chiajna nu a avut prea mult istoric. Gazdele au dominat meciul de la un capat la altul si s-au impus cu 8 - 0. Focsanenii au avut ce invata de la acest meci, in perspectiva partidelor viitoare care vor conta in lupta pentru salvarea de la retrogradare. "Un meci in care echipa gazda a aratat ca are valoare si ca nu degeaba lupta pentru primele locuri in clasament", ne-a spus Orlando Donciu, secundul focsanenilor. Concordia a jucat cu Juverdeanu, Coman - Fernando, Cleber, Raducu, Radu, Militaru, Brasoveanu, Ignat, Dumitrascu. CSM Focsani: Ivanciu, Bors - Covaci, Curteanu, Patrascu, Sararu, Bucataru, Sava, Toader, Ilas si Vasilache. Antrenor: Petrache Gurguiatu. Brazilienii ilfovenilor au fost cei care au facut diferenta si de aceasta data. Etapa de la finalul saptaminii trecute a fost interesanta in ceea ce priveste lupta pentru evitarea retrogradarii. Spicom Sf. Gheorghe a trecut cu 17 - 6 de Poli Timisoara. Timisorenii sint la capatul puterilor si dupa cearta cu primaria de pe Bega par a fi prima echipa care va retrograda in acest sezon. Pentru evitarea celui de-al doilea loc retrogradant, CSM Focsani se va lupta cu Spicom Sf. Gheorghe, Universitatea Cluj, Moldocor Piatra Neamt si Olimpic Simeria. "Trebuie sa cistigam meciurile de acasa cu Piatra Neamt, Simeria si Cluj si sa nu pierdem la Sf. Gheorghe pentru a fi siguri ca raminem in prima liga", ne-a spus Orlando Donciu, antrenorul secund de la CSM Focsani. Ultima etapa a adus si rezultate favorabile pentru focsaneni, Moldocor Piatra Neamt, U. Cluj si Olimpic Simeria pierzind partidele jucate. Ultima etapa care se va desfasura in acest an va avea loc la sfirsitul acestei saptamini. CSM Focsani va avea o misiune imposibila pe teren propriu in fata unei alte candidate la obtinerea titului national. Meciul dintre CSM Focsani si City"â„¢us Tg. Mures va avea loc luni 7 decembrie, cu incepere de la orele 17.00, la Sala Polivalenta din Focsani. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei:


Cip Deva - Clujana Cluj 9 - 2

Poli Timisoara - Spicom Sf. Gheorghe 6 - 17

Design Brasov - Moldocor Piatra Neamt 8 - 2

Concordia Chiajna - CSM Focsani 8 - 0

Tg. Mures - Odorheiul 4 - 1

Unted Galati - Olimpic Simeria 4 - 2


Clasament:


1. Cip Deva 33p ^56

2. Tg. Mures 33p ^42

3. Con. Chiajna 30p ^35

4.D. Brasov 27p ^42

5.Odorheiul 24p ^12

6.United GL 18p -10

7.Moldocor PN 10p -15

8. Ol. Simeria 10p -25

9. Sfintu GH. 9p -19

10.Clujana Cluj 7p -20

11. CSM Fcs 7p -39

12. Poli Timis 6p -59


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 8 ore, 42 minute, 41 secunde
CRED CA BAIETII AU NEVOIE DE SUPORTERI,VENITI LUNI LA MECI!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.