Sport

Jocuri Sportive

Dan Chiriac
30 nov 2009 626 vizualizări
Stiri pe scurt din sport

Voleibalistele au pierdut la Sibiu


Echipa de volei a pierdut o noua partida in cadrul campionatului national. Fara nici o victorie in acest sezon, fetele pregatite de Marian Radulescu au cedat cu 0-3 si in meciul jucat cu CSM Sibiu, in deplasare. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca acasa cu Penicilina Iasi. Focsanencele se afla in acest moment pe ultimul loc in clasament. (D. C.)


Baschet la final si inceput de saptamina


Simbata, formatia U 14 de la CSS CSM Focsani a jucat in deplasare la Galati. Adversara echipei pregatite de Mircea Petrisor a fost Phoenix 2 Galati. Partida s-a incheiat cu scorul de 120 - 47 pentru focsaneni. Luni si marti, echipa U 16 CSS CSM Focsani va disputa un turneu la Sala Polivalenta. La intreceri vor lua parte formatia U 16 de la Magic Bucuresti si cele U 18 de la CSS Buzau si CSS Tg. Secuiesc. Luni, meciurile incep la orele 9.30 si 16.00, iar marti la orele 9.30. (D. C.)


Joaca la Chiajna


Echipa de futsal va juca in aceasta seara o noua partida in campionat. CSM Focsani va intilni in depalsare pe Concordia Chiajna. Meciul are loc cu incepere de la orele 20.00. Focsanenii vor sa faca un meci cit mai bun, in conditiile in care gazdele au ca obiectiv cistigarea titlului in acest an si pornesc cu prima sansa in meciul de diseara. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.