Sport

Pentru a doua oara la turneul final

Dan Chiriac
30 nov 2009 596 vizualizări
Grupa 1999 de la CSM Focsani aduce din nou un rezultat notabil pentru fotbalul juvenil

Intr-un moment greu al fotbalului din Focsani, grupa de copii 1999 reprezinta speranta de viitor. Dupa ce anul trecut aceasta formatie a participat la turneul final de la Sibiu, performanta se va repeta si in acest an. Formatiile de copii de la CSM Focsani au disputat vineri si simbata partidele din faza de zona de la Memorialul "Gheorghe Ola". Partidele de fotbal au avut loc la Botosani, in sala LPS. Dupa ce in grupe a trecut cu 4 - 2 de Poli Iasi si 3 - 2 de Pietricica Piatra Neamt, echipa pregatita de Alin Samoila a jucat simbata dupa-amiaza finala. Adversara le-a fost echipa locala, FC Botosani, incurajata de spectatorii prezenti in sala si ajutati usor de brigada locala de arbitri. Pentru a evita un "patriotism local excesiv" din partea arbitrilor, CSM Focsani a cerut observatori federali la acest joc. Rezultatul a fost conform realitatii din teren, 4 - 3 pentru focsaneni care vor juca din nou la turneul final. "Este o grupa deosebita, se observa prin performantele obtinute in ultimii doi ani. Rezultatul este cu atit mai notabil cu cit in ultimii ani nimeni nu a dorit sa ajute fotbalul din oras. Toti sportivii sint elevi la LPS si trebuie sa-i multumim si directorului Mihai Petrut pentru sprijinul acordat. Turneul final va avea loc la mijlocul lunii decembrie si incercam sa-l organizam la Focsani", ne-a spus Dan Dumitru, presedintele CSM Focsani. La grupa 2000, CSM Focsani, pregatita de Mircea Lazar, a pierdut primul joc disputat cu Politehnica Iasi, scor 1 - 3, dar si cel cu Pietricica Piatra Neamt, scor 1 - 2. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.