Sport

SMS Sportiv

Ziarul de Vrancea
28 nov 2009 1151 vizualizări
Ministiri sportive

Voleibalistele incearca imposibilul la Sibiu


Echipa de volei va juca azi o noua partida in cadrul campionatului national. Fara nici o victorie in acest sezon, fetele pregatite de Marian Radulescu intilnesc pe CSM Sibiu, in deplasare. Partida va incepe la orele 16.00 si are loc in Sala "Transilvania". Focsanencele se afla in acest moment pe ultimul loc in clasament. (D. C.)


Baschet la final si inceput de saptamina


Azi, formatia U 14 de la CSS CSM Focsani va juca in deplasare la Galati. Adversara echipei pregatite de Mircea Petrisor va fi Phoenix 2 Galati. Partida conteaza pentru ultima etapa a turului de campionat. Luni si marti, echipa U 16 va disputa un turneu la Sala Polivalenta. La intreceri vor lua parte formatia U 16 de la Magic Bucuresti si cele U 18 de la CSS Buzau si CSS Tg. Secuiesc. Luni, meciurile incep la orele 9.30 si 16.00, iar marti la orele 9.30. (D. C.)


Handbalistii joaca la Vaslui


Duminica, handbalistii vor juca o noua partida in Divizia A. Echipa pregatita de Lucian Tucan va intilni in deplasare pe HC Vaslui. Meciul este programat cu incepere de la orele 11.00. Focsanenii au cistigat meciul tur, jucat in Sala Polivalenta, si vor sa obtina o noua victorie si in jocul de miine. (D.C.)


Juniorii merg la Piatra Neamt


Echipele de juniori A si B de la CSM Focsani vor juca miine ultimele partide din cadrul campionatului national. Focsanenii vor intilni in deplasare pe LPS Piatra Neamt. Partidele vor incepe la orele 12.00 si 14.00. Acestea vor fi arbitrate de Ionut Brinzei, Catalin Brinza, Ciprian Iovu, Denis Cretu, toti din Botosani. Partidele vor avea loc pe stadionul ITA - Juventus din Piatra Neamt. (D. C.)


Rugbistii vor sa cistige in capitala


Echipa de rugby U 19 de la LPS Focsani va incerca sa cistige partida de azi, care va avea loc pe stadionul "Olimpia" din Capitala. Rugbistii pregatiti de Viorel Ion si Romeo Paun intilnesc formatia Olimpia Bucuresti. Focsanenii au nevoie de un succes pentru a ramine in carti pentru calificarea in semifinalele campionatului. Partida va incepe la orele 10.00. Ultimul meci din acest tur va avea loc pe 5 decembrie, cind focsanenii vor juca tot in deplasare cu RC Pantelimon, echipa care a cistigat campionatul anul trecut, la categoria U 18. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.