Sport

Inceput cu dreptul la Memorialul Ola

Dan Chiriac
28 nov 2009 812 vizualizări
Grupa 1999 s-a calificat in finala

Formatiile de copii de la CSM Focsani au disputat ieri dimineata partidele din prima etapa a fazei zonale de la Memorialul "Gheorghe Ola". Partidele de fotbal au loc la Botosani, in sala LPS. In urma sedintei tehnice care a avut loc joi seara, focsanenii au fost repartizati la ambele grupe, 1999 si 2000 in grupa cu formatiile Politehnica Iasi si Pietricica Piatra Neamt. Ieri dimineata, grupa 1999 a jucat cu Politehnica Iasi. Considerata de multi ca fiind una dintre cele mai puternice echipe din tara, la aceasta categorie de virsta, formatia CSM, pregatita de Alin Samoila, s-a impus cu 4 - 2. Ieri dupa-amiaza, focsanenii aveau nevoie de un nou succes, in fata celor de la Pietricica Piatra Neamt, pentru a obtine calificarea in finala turneului. Desi au fost condusi cu 0 - 2, jucatorii focsaneni au revenit si au cistigat cu 3 - 2. In finala, focsanenii vor juca azi, de la orele 16.00, cu cistigatoarea grupei din care au facut parte formatiile din Bacau, Botosani si Vaslui. La grupa 2000, CSM Focsani, pregatita de Mircea Lazar, a pierdut primul joc disputat cu Politehnica Iasi, scor 1 - 3. Aseara, focsanenii urmau sa joace al doilea meci al grupei, cu formatia din Piatra Neamt. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.