Sport

Unirea Pufesti a cistigat la masa verde

Dan Chiriac
26 nov 2009 709 vizualizări
Formatiile care nu s-au prezentat la unele partide au pierdut cu 3 - 0 u azi se judeca apelul in cazul Homocea - Pufesti

Marti seara, Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vrancea a avut o sedinta foarte incarcata. Foresta Brosteni nu a jucat ultimele doua partide de pe teren propriu, cu Trotusul Ruginesti si Vulturul Paunesti, dupa ce oaspetii nu s-au prezentat. Nici FC Ploscuteni nu s-a prezentat la partida cu Avintul Jaristea. In aceste partide, gazdele au primit victoria cu 3 - 0. Comisia a aminat cazurile contestatiilor depuse la partidele din etapa a zecea dintre Trotusul Ruginesti si Unirea Tifesti. Pe teren, scorul a fost egal, 1 - 1, dar oaspetii au contestat dreptul de joc al unui jucator de la Ruginesti. Flacara Urechesti a contestat jucatorii de la Gloria Balesti, la intilnirea directa incheiata cu scorul de 4 - 4. De asemenea, comisia va judeca in sedinta viitoare contestatia dubla depusa la jocul dintre Viitorul Homocea - Unirea Bolotesti. Ambele echipe au contestat dreptul de joc al unor jucatori adversi. In ultima runda, doua partide nu s-au disputat. La Pufesti, partida nu a avut loc, oaspetii refuzind confruntul si plecind de la teren. Comisia a decis ca Unirea Pufesti sa cistige la masa verde jocul, scor 3 - 0, iar oaspetii sa primeasca si o penalizare de 3 puncte in clasament, dar si o amenda de 150 de lei. Un alt joc nu s-a disputat saptamina trecuta. Vointa Slobozia Ciorasti si Victoria Gologanu au anuntat ca vor juca vineri, dar au facut-o fara brigada de arbitri, joi. Comisia nu a putut analiza cazul pentru ca nu a avut nici un fel de document. De asemenea, delegatul echipei Vointa Cirligele, Viorel Cherciu, a fost suspendat doua etape si amendat cu 100 de lei. Jucatorul Emil Burcacel, de la Flacara Urechesti, a fost suspendat doua etape, dupa incidentele create la finalul jocului cu Steaua Focsani, scor 1 - 1. Duminica, in penultima etapa a turului, se joaca partidele: Grupa A: Siretul Suraia "" Trotusul Ruginesti, Vulturul Paunesti "" Unirea Tifesti, FC Ploscuteni "" Foresta Brosteni, Soimii Naruja "" Avintul Jaristea, Viitorul Homocea "" Chimica Marasesti, FCM Adjud "" Vointa Odobesti, Unirea Bolotesti "" Unirea Pufesti. Grupa B: Gloria Balesti "" Vointa Cirligele, ASA Steaua Focsani "" AS Cimpineanca, FC Dumitresti "" Flacara Urechesti, National Golesti "" Zorile Cotesti, Victoria Gologanu "" Energia Vulturu, Vointa Slobozia Ciorasti "" Dinamo Tataranu, Unirea Milcovul - va sta. Ultima etapa a turului va fi programata pe 3 si 4 decembrie, cu doua zile inaintea celui de-al doilea tur de scrutin la alegerile prezidentiale. Azi, va fi din nou o zi agitata in Liga a patra. Viitorul Homocea a facut apel la decizia Comisiei de Disciplina care a penalizat-o cu sase puncte si a decis sa omologheze cu 0 - 3 meciul dintre Viitorul Homocea si Unirea Pufesti. Comisia de Apel va judeca azi, de la orele 14.00, recursul depus de echipa condusa de primarul Neculai Ionescu. (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.