Sport

CSM Focsani a terminat turul pe locul 10

Dan Chiriac
25 nov 2009 932 vizualizări
In primele doua etape ale returului, programate tot in acest an, focsanenii au partide foarte grele cu Concordia Chiajna si City"us Tg. Mures u salvarea de la retrogradare pare la indemina CSM-ului

Echipa de futsal CSM Focsani a terminat turul Ligii intii de futsal pe locul 10, o pozitie care asigura la finalul campionatului salvarea de la retrogradare. Focsanenii au sapte puncte in clasament, cu unul mai mult decit Spicom Sfintul Gheorghe si Poli Timisoara, echipe aflate pe locurile retrogradabile. In retur, focsanenii vor juca pe teren propriu cu Moldocor Piatra Neamt, Olimpic Simeria si Clujana Cluj, dintre formatiile cu care se lupta pentru salvare. In deplasare, focsanenii vor merge la Sfintul Gheorghe si la Timisoara. Numai ca partida cu Poli Timisoara s-ar putea juca tot la Focsani. Formatia timisoreana se afla in conflict cu Primaria de pe Bega si joaca acum toate meciurile in deplasare, inclusiv cele considerate pe teren propriu. Ramine de vazut daca pina in etapa a 20-a situatia formatiei banatene se va schimba intr-un fel sau altul. Cele sase echipe, situate de la locul sapte in jos, se vor lupta pentru evitarea ultimelor doua pozitii care duc in Liga secunda. Focsanenii vor incepe returul cu doua partide aproape imposibile, in deplasare, la Concordia Chiajna, si pe teren propriu cu City"â„¢us Tg. Mures. In aceste conditii, focsanenii vor astepta meciurile din luna februarie si martie pentru a evita pozitiile retrogradabile. Ultimul meci din turul campionatului, desfasurat luni seara, la Brasov, a avut doua reprize diamentral opuse. Prima a fost echilibrata, incheiata cu 4 - 3 pentru gazde, iar a doua le-a apartinut brasovenilor, care s-au distantat pina la 10 - 3. Golurile focsanenilor au fost marcate de S. Popa - 2 si Sararu. Antrenorii Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu au jucat cu urmatoarea formatie: Ivanciu, Bors - Curteanu, Sararu, Bucataru, Toader, S. Sava, Patrascu, Sorin Popa, Covaci, Ilas. In aceasta saptamina, campionatul va fi interupt, nationala Romaniei urmind sa joace o dubla cu Ucraina, la Buzau. (Dan CHIRIAC)

In ultima etapa a turului Ligii intii s-au inregistrat rezultatele:

Poli Timisoara - Moldocor Piatra Neamt 4 - 11

Tg. Mures - Olimpic Simeria 8 - 2

Cip Deva - United Galati 11 - 4

Concordia Chiajna - Odorheiul Secuiesc 2 - 1

Clujana Cluj - Spicom Sf. Gheorghe 6 - 1

Design Brasov - CSM Focsani 10 - 3

Clasament:

1. Cip Deva 30p ^49

2. Tg. Mures 30p ^39

3. Con. Chiajna 27p ^27

4.D. Brasov 24p ^36

5.Odorheiul 24p ^15

6.United GL 15p -12

7.Moldocor PN 10p -9

8. Ol.Simeria 10p -23

9.Clujana Cluj 7p -13

10. CSM Fcs 7p -31

11. Sfintu GH. 6p -30

12. Poli Timis 6p -48

Etapa viitoare:

Cip Deva - Clujana Cluj

Poli Timisoara - Spicom Sf. Gheorghe

Design Brasov - Moldocor Piatra Neamt

Concordia Chiajna - CSM Focsani

Tg. Mures - Odorheiul

Unted Galati- Olimpic Simeria



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.