Sport

Egal pe final

Ziarul de Vrancea
21 nov 2009 891 vizualizări
Pambac Bacau - CSM Focsani (0 - 0), in etapa a 16-a a Ligii a treia

La fel ca FC Panciu saptamina trecuta, CSM Focsani putea cistiga la masa verde partida cu Pambac Bacau. Daca in urma cu o saptamina pancenii au contestat dimensiunile portii, de aceasta data bacauanii nu au avut doctor la ora oficiala a inceperii partidei. Daca acesta nu ajungea in 15 minute, CSM ar fi cistigat cu 3 "" 0. Medicul s-a prezentat la stadion in timp util, iar meciul a inceput tare, cu ocazii de ambele parti. Cimpanu si Botezatu, minutele 5 si 8, anuntau deja un meci spectaculos. Mai intii focsanenii au ratat trei ocazii de a marca, prin Botezatu, minutul 8 - cap peste, Curteanu - sut pe linga in minutul 10 si Sapunaru in minutul 12 - sut scos de Cosa. Apoi, bacauanii au preluat initiativa si au ratat la rindul lor doua ocazii. Portarul Ivanciu a avut doua interventii spectaculoase, la oportunitatile semnate Intuneric "" minutul 23 si Vamesu "" minutul 28. Ocazia reprizei i-a apartinut lui Curteanu, in minutul 33. Dupa o greseala a goalkeeper-ului Cosa, mijlocasul a ramas cu poarta goala, dar de la 12 metri lateral a tras pe linga. Repriza a doua a inceput intr-o nota de echilibru, dar o neintelegere a defensivei focsanene a dus la deschiderea scorului. Ivanciu si Bucataru au gresit o minge, care a ajuns la Voicu, acesta trimitind cu un lob in plasa portii goale. Dupa gol, initiativa a apartinut tot gazdelor care au ratat prin Andreiu "" minutul 55 si Cimpanu - minutul 60 doua sanse de a majora diferenta pe tabela. Meciul se indrepta catre o victorie a bacauanilor, numai ca elevii lui Pastia au crezut pina la capat in sansa lor. In minutul 89, Lida a centrat in careu, iar Botezatu a punctat cu un sut din interiorul carelui. A fost ziua atacantului focsanean si la propriu si la figurat. Remiza aceasta reprezinta cel de-al doilea rezultat pozitiv obtinut in deplasare de catre echipa-fanion, dupa acel valoros 1 "" 1 de la Roman, dovedind astfel o revenire de forma si implicit de moral. Pentru Pambac Bacau au jucat: Cosa "" Voicu, Geaman, Ciobanu, Vamesu - Intuneric (70 Gaciu), Sascau, Dornescu, Furtuna - Andreiu, Cimpanu. CSM Focsani a replicat cu: Ivanciu "" Nistoroiu (79 Dumitriu), Toader, Craciun, Sararu "" Bucataru, Toma (87 Samoila), Curteanu (65 Milea), Mindrescu "" Botezatu, Sapunaru (71 Lida). (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.