Sport

Victorie la pas pentru FC Panciu

Ziarul de Vrancea
21 nov 2009 839 vizualizări
FC 2 Vaslui - FC Panciu 0 - 4 (0 - 2), in etapa a 16-a a Ligii a treia

FC Panciu a rezolvat repede partida jucata ieri la Birlad, obtinind un nou succes in fata echipei pe care o invinsese si in barajul pentru promovarea in liga a treia. FC Panciu nu s-a intilnit cu nici unul dintre jucatorii folositi in partida de baraj de acum doi ani si jumatate, dar i-a regasit in lot pe cei doi fosti jucatori de la CSM Focsani, Ungurianu si Balaur. Elevii lui Ionica Serea au deschis scorul in minutul 8, cind Dobrescu a fost faultat in careu. Cioran a executat lovitura de la 11 metri, portarul Puia a respins, dar Costin, pe faza, a marcat. Putinii spectatori prezenti la meci au asistat in contiunare la o dominare clara a vrincenilor care puteau sa-si majoreze diferenta in minutul 20, cind Covaci a ratat in doua rinduri din 6 metri. Golul doi al pancenilor a venit in minutul 36, atunci cind Dobrescu i-a pasat in careu lui Costin, iar atacantul a reusit dubla cu un sut din 6 metri. Cel de-al doilea mitan a fost tot la discretia vrincenilor, care au dominat in totalitate si au marcat de doua ori. In minutul 72, Stefoi si-a introdus mingea in propria poarta, pentru ca in minutul 81 Eugen Stefan sa reia cu capul din 6 metri in plasa portii aparate de Puia. Cel de-al doilea succes la un scor mare reusit de alb-rosii in aceasta saptamina e cu atit mai pretios cu cit formatia din Roman s-a impiedicat la Suceava, contra Rapidului din localitate. La FC 2 Vaslui au evoluat: Puia "" Brad, Stefoi, Munteanu, Ungurianu "" Codreanu, Bolboceanu, Mihaila (46 Arhire), Kirovski "" Balaur, Popa. FC Panciu i-a avut in teren pe: Gordin "" Stanciu, Constantinescu, E. Stefan. Cl. Mihai "" Stoian, Cioran, Covaci (61 Dutu) , Ionica (69 Ionescu) "" Dobrescu (56 Predoiu), Costin. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei


Pambac Bacau "" CSM Focsani 1 "" 1

Sporting II Vaslui "" FC Panciu 0 "" 4

Dunarea II Galati "" Aerostar Bacau 2 "" 1

Rapid CFR "" Laminorul Roman 1 "" 1

CS Gura Humorului "" Cetatea Tg. Neamt se joaca miine

Poli Galati "" CF Braila 0 "" 3

Willy Bacau "" Otelul II Galati 5 "" 3

Poli II Iasi "" CFR Pascani 1 "" 0

Ceahlaul II - a stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.