Sport

Spectacol dupa pauza

Dan Chiriac
18 nov 2009 734 vizualizări
FC Panciu - CS Gura Humorului 6 - 0 (0 - 0), ieri in etapa a 15-a a Ligii a treia u sucevenii au fost surclasati de o trupa vrinceana care in mitanul secund a facut show pe teren

Prima repriza a meciului de la Panciu a fost dominata in totalitate de echipa lui Ionica Serea, care insa nu a reusit sa puncteze. Prima ocazie a meciului i-a apartinut lui Eugen Stefan in minutul 4, acesta ratind din 6 metri dupa o faza creata de Costin. Dupa mai multe lovituri de colt ale gazdelor ramase fara rezultat, Predoiu a trimis putin pe linga poarta in minutul 17, din lovitura libera de la 25 de metri. Costin a sutat peste poarta in minutul 23, pentru ca ultima ocazie a reprizei intii sa vina in minutul 35. Dupa o lovitura libera executata de Stanciu, portarul sucevenilor, Mihai, a scos din fata atacantilor panceni. Aprinderea instalatiei de nocturna si introducerea lui Covaci si Dobrescu au inviorat total formatia panceana, care a reusit una dintre cele mai bune reprize din acest campionat, calitatea jocului semanind cu cea din prima repriza a meciului cu Petrotub Roman. Gheata s-a spart in minutul 50, cind Costin a prelungit cu capul o minge si Stoian a trimis in plasa. Dobrescu a reluat cu capul peste in minutul 55, pentru ca golul doi sa fie creat de cei doi jucatori sanctionati de conducerea clubului saptamina trecuta. Costin a centrat in fata portii si Covaci a pus latul pentru 2 "" 0. In minutul 59, Dobrescu a centrat tot in fata portii, Mihalovici s-a impiedicat, mingea a ajuns la Costin, care de la 12 metri a trimis-o in plasa. Doua minute mai tirziu, Covaci a incercat un lob de la 35 de metri, dar goalkeeperul Mihai a scos in ultimul moment. Gafita putea reduce diferenta, dar lovitura sa libera de la 20 de metri a fost scoasa de portarul Lazar. In minutul 68, Kuruc a degajat o minge direct in Covaci, aceasta lovind bara inainte de a intra in poarta. Cel mai frumos gol al partidei a venit in minutul 72, cind Covaci a executat bine un corner si Dobrescu a marcat din voleu. In minutul 85, oaspetii puteau marca golul de onoare, dar Lazar a salvat miraculos la reluarea lui Sandu din 6 metri. Pe contraatac, Avramescu a trimis periculos, Mihai a respins in corner, iar la faza imediat urmatoare Stefan a dus scorul la 6 "" 0, cu o reluare din careul mic. Cu acest scor de tenis, FC Panciu s-a apropiat la trei puncte de echipa din Roman si a redus distanta care o separa de podium. Serea i-a trimis pe teren pe: Lazar "" Stanciu, R. Stan., E. Stefan, Cl. Mihai "" Stoian (60 Avramescu), Cioran (63 Ungureanu), Dutu (46 Covaci), Tudor "" Costin, Predoiu (46 Dobrescu). CS Gura Humorului a replicat cu: Mihai "" Neagoe, Beldiman, Mihalovici, Kuruc (78 Leuciuc) "" Sumanariu, Sandu, Timu (60 Botezatu), Corneanu "" Gafita, Horga (46 Bordeianu). (D. CHIRIAC, C. FANARU)


Rezultatele etapei:

Petrotub Roman "" CSM Focsani 1 "" 1

FC Panciu "" CS Gura Humorului 6 "" 0

Rapid CFR Suceava "" Dunarea II Galati 1 "" 0

Aerostar Bacau "" Poli II Iasi 0 "" 1

Ceahlaul II "" Willy Bacau 2 "" 1

Cetatea Tg. Neamt "" Pambac Bacau 1 "" 1

CF Braila "" Sporting II Vaslui 7 "" 1

Otelul II Galati "" Poli Galati 0 "" 1

CFR Pascani "" a stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.