Sport

Romania, fara eseu in esecul contra Italiei A

Ciprian Fânaru
16 nov 2009 580 vizualizări
Nationala de rugby a Romaniei a pierdut partida disputata weekend-ul trecut la Piacenza, impotriva echipei secunde a Italiei

Scorul final a fost de 33 "" 6 in favoarea gazdelor. Fara mari sperante la marcarea vreunui eseu, singurele puncte ale noastre au venit din suturile lui Vlaicu. Erorile din tusa, suturile in bratele adversarului, indrazneala aproape inexistenta pe gramada, toate acestea au aratat ca nu sintem pregatiti sa jucam cu prima echipa a Italiei. Pentru prima data cind au evoluat in echipamentul verde impus de sponsor, "stejarii" s-au bazat in primul 15 doar pe campionul national Ionut Botezatu. In afara de titularul care a imbracat tricoul cu numarul 14, pe banca de rezerve s-au regasit alti doi jucatori formati de LPS Focsani. Este vorba de debutantul Sergiu Ursache, cel care este legitimat in prezent chiar la un club din Cizma, la Venezia si de experimentatul pilier Dragos Dima. Reprezentativa Romaniei a pierdut astfel fara drept de apel confruntarea cu Italia A, dar trebuie sa-si revina rapid, deoarece pe 28 noiembrie este programat amicalul cu prima echipa din Fiji. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.