Sport

Meci greu la Bacau

Dan Chiriac
13 nov 2009 732 vizualizări
Pambac Bacau - FC Panciu, azi, orele 14.00, in etapa a 14-a a Ligii a treia

FC Panciu are o misiune grea azi, la Bacau, in fata unei echipe care in ultimii ani s-a luptat pentru promovarea in Liga a doua. In urma cu doi ani, Pambac a pierdut barajul in trei pentru accederea in esalonul superior, iar anul trecut a ratat pozitia a doua dupa o infringere in ultima etapa, la Otelul 2 Galati. Anul acesta, ambele echipe viseaza la primele doua locuri, care dau posibilitatea promovarii directe sau la baraj. Desi au pierdut etapa trecuta, cu 0 - 8 la Braila, cei de la Pambac vor sa demonstreze azi ca totul a fost un accident. Numai ca elevii lui Serea vor sa confirme rezultatele favorabile din ultimele trei etape, cind au obtinut sapte din cele noua puncte posibile. Ramine de vazut daca cei doi jucatori sanctionati in aceasta saptamina, Covaci si Costin, vor fi inclusi in lotul pentru meciul de azi. Covaci a fost exclus din lot, dar ieri presedintele Florin Stoica urma sa poarte o discutie cu jucatorul, in urma careia sanctiunea s-ar putea transforma doar in una financiara. De asemenea, Costin va fi sanctionat cu 500 de lei dupa ce a refuzat sa joace in repriza a doua a meciului cu CSM Focsani. In aceste conditii, Serea ar putea incepe jocul de pe stadionul "Lucretiu Avram" in urmatoarea formula: Gordin - Stanciu, Stan, Constantinescu, Mihai - Stoian, Dutu, Cioran, Chivu - Tudor, Predoiu. Pentru meciul Pambac Bacau "" FC Panciu a fost delegata brigada formata din centralul Laurentiu Ionascu (Buzau), asistentii Ionel Dumitru (Prahova) si Gheorghe Bozieru (Baicoi), iar observatori au fost desemnati bucurestenii Ioan Cristea si Lica Movila. Tot in Liga a treia, presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, va fi observator la Dunarea II Galati "" Petrotub Roman, meci care are loc miine. Vasile Burga este observator la intilnirea din seria C3 dintre Conpet Ploiesti si Juventus Bucuresti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.