Sport

ENET ne da caldura cu portia la Sala Polivalenta

Dan Chiriac
12 nov 2009 717 vizualizări
Spune Daniel Gongu, seful DS Vrancea, referindu-se la frigul din Sala Polivalenta

Sala Polivalenta din Focsani a devenit pentru toti sportivii un loc prielnic unde sa raceasca. Temperatura in terenul de joc se apropie de zero grade, atunci cind este frig si afara. Problema cea mai mare este faptul ca, desi la vestiare caldura este suficienta, sportivii si arbitrii care vin incalziti de aici dau peste un frig patrunzator in sala. Acest fapt s-a intimplat la ultimele partide ale echipelor de volei, futsal sau handbal. Mai grav, si copiii de la memorialul "Gheorghe Ola" au suportat frigul din Polivalenta. Nici spectatorii nu sint mai fericiti, insa pasionatii de sport nu au incotro si trebuie sa indure frigul din sala. Acestia se imbraca gros cind vin la Sala Polivalenta. "Cind plecam de acasa mai punem un pulover pe noi, ne luam o geaca mai groasa. Nu uitam caciula, manusile sau fularul", spuneau spectatorii veniti la ultimele partide jucate la Polivalenta. Cea mai grea perioada a fost in saptamina precedenta, atunci cind temperaturile de afara au fost foarte scazute. Mai intii, la partida de futsal dintre CSM Focsani si Spicom Sf. Gheorghe, cei doi arbitri au fugit incontinuu pentru a suporta mai bine temperatura din sala. Nici jucatorii nu s-au simtit prea confortabil. Frigul a fost si mai patrunzator la meciul de volei dintre CSM Focsani si Dinamo. Rezervele s-au pregatit tot meciul imbracate, in timp ce oficialii de pe banci au pus o haina in plus pe ei. Nici copiii care s-au intrecut la memorialul "Gheorghe Ola" nu au avut o soarta mai buna, fiind nevoiti sa se intreaca in conditii improprii. Arbitrii nu au avut incotro si sau imbracat mai gros decit o fac la partidele disputate afara, pe stadion. Situatia este cunoscuta de seful Directiei pentru Sport Vrancea, Daniel Gongu, care pune problema pe umerii societatii de termoficare din oras. "Este vina celor de la ENET SA, care ne dau caldura cu portia. Situatia este la fel si la blocurile din preajma Salii Polivalente. Dupa ce am observat cu toti ca este frig in sala am discutat cu cei de la ENET, care mi-au spus ca situatia se va rezolva. Ca nu s-a rezolvat poate vedea oricine intra in sala. Cu ce caldura ne dau cei de la ENET nu se poate incalzi normal nici un apartament, asa incit nu putem avea pretentii sa avem temperaturi optime la o sala care are o suprafata mult mai mare", ne-a spus Daniel Gongu. De altfel, la vestiare, acolo unde suprafata este mai mica, temperaturile sint mult mai accesibile si mai placute pentru sportivi. In alta ordine de idei, in aceste zile, seful Directiei pentru Sport Vrancea are un control de la Ministerul Tineretului si Sportului. "Din 2007 nu s-a mai efectuat un control de fond la Directia pentru Sport. Mai multi reprezentanti ai ministerului verifica activitatea directiei", ne-a spus Daniel Gongu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.