Sport

Sala Polivalenta la Odobesti

Dan Chiriac
11 nov 2009 1181 vizualizări
Odobestiul va fi al doilea oras din Vrancea care va detine o Sala Polivalenta. Lucrarile de constructie vor incepe in zilele urmatore

Sala va fi amplasata chiar in vecinatatea terenului de fotbal din oras. Gazonul stadionului va fi mutat in asa fel incit sa faca loc noii Sali Polivalente. "Noua sala de sport va fi amplasata la intrarea in stadion. Poarta de pe terenul de fotbal va fi mutata la marginea careului de 16 metri. Terenul nu va fi scurtat, pentru ca cealalta poarta urmeaza sa fie amplasata tot cu 16 metri mai in spate, urmind a intra pe terenul doi al Complexului Sportiv. Sala de sport urmeaza sa fie ridicata in cel mai scurt timp posibil", ne-a spus Luci Balaci, presedintele Asociatiei Sportive "Vointa Odobesti". Suprafata de joc de pe stadionul din Odobesti a fost refacuta complet, aratind foarte bine in acest moment. Pentru noua structura a bazei sportive a fost pus la punct si gazonul de pe terenul doi, acolo unde va fi extins actualul teren de fotbal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.