Sport

Presedintele FC Panciu despre Marian Covaci: Ori renunta la futsal ori la Panciu!

Dan Chiriac
11 nov 2009 1028 vizualizări
Judecatorul Florin Stoica spune ca jucatorul a lipsit de la antrenamente din pricina unui meci jucat la Cluj, motiv pentru care se gindeste sa-l amendeze

Meciul de futsal disputat aseara la Cluj i-ar putea afecta serios relatia cu clubul FC Panciu jucatorului Marian Covaci. Acesta este component al formatiei din Panciu, dar si al formatiei de futsal CSM Focsani. "Pentru moment am decis sa-l excludem din lot pe Covaci, dar vom purta o discutie cu acesta joi, dupa ce se va intoarce de la Cluj. Eu nu pot accepta ca jucatorul meu sa plece luni la Cluj, sa joace marti, miercuri sa se intoarca obosit acasa, iar la Panciu sa vina abia joi. Vineri avem un meci foarte greu la Pambac si nu stim daca ne vom baza pe el. Covaci l-a informat pe Serea ca pleaca la Cluj, dar noi avem nevoie de el la antrenamente. Joi vom discuta cu el si ori va renunta la futsal, ori va fi suspendat. Oricum, daca nu-l vom exclude, Covaci va fi cel putin amendat cu suma de 500 de lei. I-am dat voie sa joace citeva partide la futsal, dar nu sa plece patru zile de la antrenamente", a spus Florin Stoica, presedintele celor de la FC Panciu. Amenda de 500 de lei a primit si Catalin Costin, atacantul care s-a suparat pe echipa la jocul cu CSM Focsani. "A inceput sa se considere mare jucator si a refuzat sa joace in repriza a doua cu Focsaniul. Am ramas fara atacant si, din aceasta cauza, toata repriza a doua Focsaniul a fost peste noi. La urmatoarea abatere va fi suspendat pina la terminarea contractului, in 2012. Toti jucatorii trebuie sa inteleaga ca dam foarte multi bani si nu putem accepta astfel de acte de indisciplina", mai spune Florin Stoica. Acesta a spus ca cei doi jucatori care au fost exclusi temporar din lot, in urma cu citeva etape, Marian Ungureanu si Florin Stanciu, nu au avut abateri disciplinare, lucru care a contribuit la reprimirea ulterioara in lotul echipei. In aceste zile, FC Panciu testeaza un jucator marocan. "Serea va decide daca-l va pastra in lot pe acesta si daca avem nevoie de servicile sale", mentioneaza judecatorul Stoica. FC Panciu va juca in urmatoarele sase zile doua partide oficiale. Vineri, pancenii intilnesc pe Pambac Bacau, in deplasare, de la orele 14.00. Martea viitoare, FC Panciu va juca acasa, cu CS Gura Humorului, tot de la orele 14.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.