Sport

Doar 25 de puncte cu Dinamo

Dan Chiriac
6 nov 2009 635 vizualizări
CSM Focsani joaca la finalul acestei saptamini un meci foarte important la Cluj

Situatia echipei de volei nu este prea roza dupa desfasurarea primelor patru etape de campionat. Doar un singur set cistigat in cele patru partide disputate, dar si seturi pierdute la diferente mult prea mari. Meciul cu Dinamo, de miercuri, a durat doar 50 de minute, bucurestencele facind un meci scoala in vederea partidelor viitoare. Focsanecele nu au reusit sa intre in meci nici o secunda, facind majoritatea punctelor din greselile adversarelor. Din pacate, spectatorii prezenti in tribune nu au vazut nici atac nici blocaj la formatia vrinceana si erau dezamagiti de evolutia echipei. Nimeni nu se gindea ca CSM poate invinge Dinamo, dar diferenta de puncte din fiecare set a fost mult prea mare. In primul act, focsanencele nu au facut decit cinci puncte, lucru nemaiintilnit in Liga nationala nici la seturile tie-break. Apoi, focsanencele au realizat opt puncte in setul doi si 12 in cel de-al treilea. In total, CSM a adunat 25 de puncte. Glumind, spectatorii spuneau la final ca astfel am reusit sa luam un set dinamovistelor. In aceste conditii, focsanencele trebuie sa o ia de la capat si sa abordeze altfel meciurile urmatoare. Meciul urmator este cel de la Cluj. Este o ocazie pentru CSM Focsani sa arate ca nu a ajuns intimplator in Liga intii. Clujencele au la rindul lor patru infringeri in campionat. Un succes la Cluj ar putea aduce echipa lui Marian Radulescu pe linia de plutire. Pentru aceasta, fetele trebuie sa se mobilizeze si sa joace ceea ce au aratat ca stiu in sezonul trecut si sa uite partidele din primele patru runde ale acestui campionat. Dupa ce echipa de futsal a obtinut primul succes in campionat, este rindul voleibalistelor sa faca acelasi lucru. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.