Sport

Brasoveanul Hirlab arbitreaza derby-ul Vrancei

Dan Chiriac
5 nov 2009 961 vizualizări
FC Panciu - CSM Focsani, se joaca, miine, de la orele 14.00

Brasoveanul Mihai Hirlab va arbitra derby-ul Vrancei care se va disputa miine pe stadionul orasenesc din Panciu. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de doi asistenti harghiteni, Zoltan Simo si Atilla Szabo. Observator federal va fi Pompiliu Cosconea, presedintele AJF Buzau. FC Panciu si CSM Focsani se pregatesc pentru un nou episod din derbyurile judetene. Anul trecut, CSM Focsani a cistigat cu 3 - 1 meciul de acasa, iar in retur, la Panciu, partida s-a incheiat nedecis, 1 - 1. Atunci, Cioran a deschis scorul din penalty, iar Toma a egalat dupa o lovitura libera. Meciul este asteaptat cu interes de ambele tabere. "Victorie este cuvintul de ordine. Va fi un meci al orgoliilor, jucatorii nostri sint pregatiti sa faca un meci bun si la final sa obtina cele trei puncte puse in joc. Toti jucatorii sint valizi, cu exceptia lui Stanciu, asa incit ne pregatim sa cistigam", ne-a spus Florin Stoica, presedintele celor de la Panciu. De partea cealalta, focsanenii vor sa repete cel putin rezultatul din editia trecuta. "Va cistiga cel care are cota mai mare la pariuri! Alte lucruri, ca puncte in clasament sau rezultatele de pina acum, nu au nici o relevanta in acest joc", ne-a spus Dan Dumitru, presedintele sectiei de fotbal de la CSM Focsani. FC Panciu este favorita la pariuri, tinind cont de faptul ca se afla pe locul cinci in clasament si joaca acasa. CSM are cota mai mare la pariuri, un succes al focsanenilor fiind cotat de agentia tobet la 4 sau 5 la unu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.