Sport

CSM Focsani a urcat pe locul zece

Dan Chiriac
4 nov 2009 823 vizualizări
Meciul de futsal s-a jucat pe un frig patrunzator u Sala Polivalenta se incalzeste de la ENET SA Focsani

Echipa de futsal a reusit sa cistige primul meci din acest campionat si a urcat pe locul zece, primul care asigura mentinerea in liga nationala. Meciul cu formatia Spicom Sf. Gheorghe s-a desfasurat in conditii mai putin optime, frigul punind stapinire pe Sala Polivalenta din Focsani. "Avem probleme pentru ca ENET-ul nu da caldura si astfel temperatura in sala este foarte scazuta. Si la birouri avem 14 grade si stam imbracati. Am fost nevoiti sa dam drumul la aerul conditionat, pentru a ne incalzi. Nu avem incalzire proprie, asa incit depindem de cei de la ENET. Vom discuta cu acestia pentru a vedea ce este de facut", ne-a spus Daniel Gongu, seful Directiei pentru Sport. In aceste conditii, jucatorii au alergat foarte mult pentru a uita de frig. Cele doua echipe au inteles importanta jocului si au incercat sa obtina puncte. "Am atacat mai mult, in fata unei echipe care s-a asezat foarte bine in fata propriei porti si a avut doar sporadice iesiri in atac. In aceste conditii ne-a fost greu sa marcam. Dupa pauza am schimbat tactica, pentru ca era greu sa desfacem apararea celor din Sf. Gheorghe. A venit golul lui Curteanu si prima victorie in campionat. Ne pregatim acum sa cistigam si la Cluj, in fata echipei aflate pe ultimul loc in clasament", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. CSM Focsani s-a bazat pe: Ivanciu, Toader, S. Popa, Curteanu, Sararu, Argeseanu, Ilas, Sergiu Sava, M. Patrascu, Munteanu. Spicom Sf. Gheorghe i-a avut in teren pe Boga, Bende, Bokor, Zsigmund, Mate, Negoita, Serban, Ticalo, Farkas si Buzdoso. Unicul gol al meciului a fost marcat de Curteanu cu sapte minute inainte de final. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei a opta:


Olimpic Simeria- Poli Timisoara 3 - 1

United Galati - Design Brasov 6 - 10

Tg. Mures - Chiajna 2 - 1

Odorheiul Secuiesc - Clujana Cluj 8 - 3

CSM Focsani - Spicom Sf. Gheorghe 1 - 0

Moldocor - FC Deva 0 - 3


Clasament


1. Tg. Mures 24p ^31

2. FC Deva 21p ^34

3. Brasov 18p ^25

4. Chiajna 18p ^23

5. Odorheiul 18p ^11

6. United GL 15p ^1

7. Simeria 10p -10

8. Moldocor 6p -15

9. Poli Timis 6p -33

10. CSM Focsani 4p -23

11. Spicom 3p -20

12. Clujana 0p - 24




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.