Sport

SMS - Sportiv

Dan Chiriac
31 oct 2009 623 vizualizări
Ministiri sportive

CSM Focsani joaca la Bacau


Echipele de juniori A si B de la CSM Focsani vor juca in deplasare, miine. Focsanenii vor evolua in deplasare, la Bacau, cu formatia locala, FCM. Partidele vor avea loc pe stadionul "Letea", duminica, de la orele 12.00 si 14.00. Jocurile vor fi conduse de Ionut Brinzei, Adrian Vornicu, Mihaita Noroc si Denis Cretu - toti Botosani. (D. C.)


Derby judetean la handbal


Aseara, la Bacau, a avut loc derby-ul judetean CSS Adjud - LPS Focsani, in cadrul turneului de handbal juniori II. Cele doua formatii virncene urmeaza sa joace in cadrul competitiei si cu formatiile CSS Bacau, LPS Onesti, CSS Tecuci si CSS Galati. Adjudul se afla pe locul trei in clasament cu sase puncte, in timp ce focsanenii nu au acumulat nici un punct si se afla pe ultimul loc. (D. C.)


"Ola"se joaca la Marasesti


Etapele cinci si sase de la Memorialul "Gheorghe Ola" au loc azi, in sala de sport din Marasesti. Acestea vor avea loc dupa programul urmator: simbata orele 10.00: AS FC Unirea - FC Panciu, 11. 00 Marasesti - Sihlea, 12.00 Prosport - Golesti, 13.00 FC Panciu - Sihlea, 14.00 AS FC Unirea - Prosport si 15.00 CSM Focsani - Marasesti. (D. C)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.