Sport

Arbitrii pentru week-end

Dan Chiriac
30 oct 2009 583 vizualizări
Comisia Centrala a Arbitrilor a facut urmatoarele delegari pentru meciurile din urmatoarele zile. In liga a doua, Alin Samoila este rezerva la partida dintre FCM Bacau si FC Botosani

Asistentul focsanean Luci Sirbu va oficia la partida dintre Dinamo 2 - Cetate Suceava. Meciul are loc miine, de la orele 11.00, pe stadionul "Florea Dumitrache" din Bucuresti. Presedintele AJF, Stan Gheorghiu, este observator de joc la meciul dintre CS Tunari si Callatis Mangalia, care are loc in seria a doua a Ligii a treia, azi, de la orele 15.00. Cristi Rusu este observator la meciul de Liga a treia Conpet Ploiesti - CSM Tirgoviste. Tot Cristi Rusu este observator la partida din cadrul campionatului national de futsal dintre Moldocor Piatra Neamt - FC Deva, care are loc luni, de la orele 17.00. Asociatia Judeteana de Fotbal a decis sa trimita o brigada vrinceana la jocul dintre AS Caiuti si Petrolul Moinesti, din liga a patra din Bacau. Mihai Gica, Ionut Paraschiv si Dorinel Meirosu vor oficia la aceasta partida. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.