Sport

Cantonament la stadionul din Adjud

Dan Chiriac
28 oct 2009 792 vizualizări
Stadionul din Adjud incepe sa aiba o alta fata. In urma cu o luna, in cadrul bazei sportive a aparut si un mini-cantonament, acolo unde se pot caza fotbalistii, dar si handbalistii de la echipele din oras.

Renovarea vestiarelor a inceput in urma cu un an, iar investitia, facuta din banii primariei, a fost finalizata acum. In acest moment, exista vestiare pentru arbitri si cele doua echipe, dar si o sala de conferinte, o sala de mese si o bucatarie. Cel mai important este faptul ca s-au mobilat doua dormitoare, unde exista 20 de paturi. "La meciurile importante, jucatorii echipei de fotbal sint chemati in cantonament inca de simbata, pentru a fi in forma maxima la partidele din campionat. De acest mini-cantonament se foloseste si echipa de handbal", ne-au spus oficialii formatiei adjudene. FCM Adjud a inceput cu dreptul aceasta editie de campionat si se gindeste la promovarea in Liga a treia. "Avem o serie foarte grea, dar sa speram ca vom reusi sa ne calificam in play-off. Poate vom cistiga Liga a patra pentru ca avem conditii excelente la stadion si e pacat sa nu avem fotbal de calitate la Adjud", au adaugat oficialii echipei. De altfel, CSM Focsani a intentionat sa dispute la Adjud partida din campionat cu Dunarea II Galati, atunci cind avea terenul suspendat. Numai ca, in ciuda conditiilor foarte bune existente la Adjud, focsanenii au fost nevoiti sa joace la Vulturu, pentru ca regulamentul prevede in asemenea cazuri altceva. Astfel, un articol prevede ca deplasarea echipei oaspete nu trebuie sa fie mai lunga de 80 de kilometri, distanta dintre Focsani si Galati. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 9 ore, 50 minute, 29 secunde
In sfirsit se misca ceva in timpul mandatului lui Armencea si la vestiare!De 10 ani de cind a preluat echipa PSD-ul local nu s-a facut nimic.Asteptam si evolutia echipei si sa promoveze ca e pacat de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.