Sport

Miine incepe la Focsani Campionatul National de Gimnastica

Ciprian Fânaru
27 oct 2009 834 vizualizări
225272252728 si 29 octombrie, Focsaniul va deveni centrul gimnasticii artistice juvenile si va organiza in Sala Polivalenta "nationalele" rezervate junioarelor III, II si I. Forfota va incepe inca de astazi, cind vor sosi delegatiile cluburilor participante, care vor efectua antrenamente de acomodare, iar diseara, de la 19.15, se va tine sedinta tehnica. Intrecerea oficiala ia startul miine, 28 octombrie, cind va avea loc si festivitatea de deschidere, programata in jurul orei 13.00. Tot miine se vor derula probele de individual compus, iar premierea pentru acestea se va intimpla de la 17.40. Joi dimineata, incepind de la ora 10.00, vor avea loc finalele pe aparate la nivelurile 3, 4 si 5 de virsta. Speranta numarul 1 pentru ca cel putin o medalie de aur sa ramina la Focsani este reprezentata de Maria Rauta, gimnasta care a ocupat primul loc in cadrul concursului la nivelul 3 de virsta, la Memorialul "Mircea Frum". Intrecerea a avut loc pe 17 octombrie, la Constanta si a echivalat cu ultima repetitie inaintea "nationalelor" de la Polivalenta din Focsani. Sanse la cucerirea de medalii mai au Denisa Nastase si Andreea Rotaru. Oaspete de seama vor fi arbitrul federal Anca Grigoras, multipla campioana Simona Aminar si nu in ultimul rind vrinceanca Gina Gogean. Sponsori sint Bricostore, Carrefour, Primaria Focsani, dar evenimentul va fi sprijinit si de Inspectoratul Scolar Judetean, Directia pentru Sport si Directia pentru Tineret. Competitia este inscrisa in calendarul Federatiei Romane de Gimnastica (FRG) si se bucura de participarea celor mai puternice grupari din tara, precum Steaua, Dinamo sau CSS Deva. La concurs ar putea asista si presedintele de onoare al FRG si fost secretar de stat in MTS Nicolae Vieru, originar din Vrancea. Multe dintre cluburi vor fi cazate la hotelul "Unirea", care a fost ales pentru proximitatea spatiala. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.