Sport

Meciuri grele cu doua saptamini inaintea derbyului

Dan Chiriac
23 oct 2009 727 vizualizări
FC Panciu - Petrotub Roman si Otelul 2 Galati - CSM Focsani, azi, orele 15.00, in etapa a 11-a a Ligii a treia u FC Panciu si CSM Focsani se vor intilni pe 6 noiembrie in meci direct

Echipele vrincene au meciuri grele in etapa de azi a Ligii a treia. FC Panciu va juca acasa cu Petrotub Roman, o formatie care in acest sezon are ca obiectiv promovarea in al doilea esalon. Pancenii au pierdut saptamina trecuta derbyul cu CF Braila si spera sa se revanseze in fata suporterilor in jocul de azi. FC Panciu a traversat o perioada mai grea in ultimele etape, cu trei infringeri in patru meciuri, dar jucatorii pot face azi uitate aceste esecuri. Cele doua formatii au oferit si anul trecut un meci spectaculos, pe care oaspetii de azi l-au cistigat printr-un gol marcat in minutul 90. Serea ar putea incepe jocul de azi cu urmatoarea formatie: Gordin - Ionica, Stan, Constantinescu, Mihai - Covaci, Dutu, Tudor - Predoiu, Costin. Meciul dintre FC Panciu si Petrotub Roman va fi condus la centru de Florin Ghimbasan - Brasov, ajutat la cele doua linii de Constantin Cantemir - Voila - Brasov si Florin Visan - Galati. Observator federal va fi Teofil Iordachi - Vaslui, iar observator de joc a fost desemnat Petre Marinescu - Tulcea. CSM Focsani are o misiune foarte grea la Galati, pe stadionul "Siderurgistul". Galatenii au dovedit in urma cu doua saptamini ca au o echipa foarte puternica, dupa ce au invins Panciu cu 3 -1. De aceasta data, duelul se va juca pe terenul sintetic, pentru ca, la aceeasi ora, echipa mare a Otelului intilneste in Liga intii pe Poli Iasi. Antrenorul Aurel Pastia are dificultati in alcatuirea echipei. Lipsa lui Octavian Bucataru ridica multe probleme. Un prim "11" ar putea arata astfel: Bors - Ciornei, Radu, Craciun, Sararu - Mindrescu, Curteanu, Toma, Botezatu - Milea, Toader. Meciul dintre Otelul 2 Galati si CSM Focsani va fi condus de o brigada ilfoveana, formata din Claudiu Tomoiaga, Ioan Lales si Razvan Manciu. Observator va fi Stefan Patrichi - Vaslui, iar cel de joc Dumitru Strati - Bucuresti. Cele doua echipe vrincene asteapta derbyul de peste doua saptamini. FC Panciu si CSM Focsani se vor intilni pe 6 noiembrie in meci direct. (Dan CHIRIAC)


Programul etapei de azi este urmatorul:


Otelul II Galati "" CSM Focsani,

FC Panciu "" Laminorul Roman,

Dunarea II Galati "" Willy Bacau,

Rapid Suceava "" Poli Galati - se joaca miine, orele 15.00

Aerostar Bacau "" Sporting II Vaslui,

Poli II Iasi "" sta

Ceahlaul II "" Pambac Bacau,

CFR Pascani "" CS Gura Humorului,

CF Braila "" Cetatea Tg. Neamt.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.