Sport

Victorie cu multe emotii

Dan Chiriac
22 oct 2009 913 vizualizări
LPS Focsani - CSS Birlad 24 - 19 (5 - 7), intr-o partida restanta din superliga U 19

Echipa de rugby U 19 LPS Focsani a obtinut ieri prima victorie din campionat, dupa ce a invins cu 24 - 19 pe CSS Birlad. Focsanenii ar fi putut obtine o victorie mult mai clara daca ar fi respectat indicatiile primite de pe margine si nu ar fi facut nenumarate greseli, care in final i-ar fi putut costa chiar victoria. Primele zece minute ale jocului le-au apartinut focsanenilor, care si-au masat adversarul in propriul 22. Elevii lui Romeo Paun si Viorel Ion au ratat insa cu nonsalanta ocaziile avute, si pe contraatac birladenii au marcat un eseu pe care l-au transformat. A fost 7 - 0 pentru oaspeti, care au profitat si de un cartonas galben primit in mod "prostesc" de jucatorii gazdelor. Focsanenii au marcat la rindul lor un eseu pina la pauza si au redus diferenta la 5 - 7. Actul secund a inceput la fel ca primul. Dominarea gazdelor si eseu al oaspetilor. La 12 - 5 pentru CSS Birlad, jucatorii lui Viorel Ion s-au trezit pret de un sfert de ora si au marcat trei eseuri consecutive care au intors rezultatul la 24 - 12. Cu patru eseuri, focsanenii aveau si punctul bonus asigurat. Numai ca, in mod inexplicabil, a aparut o noua relaxare, ia birladenii au marcat un eseu la centru. La 24 - 19, focsanenii au avut de rezistat ofensivei oaspete din ultimele minute. La meci au asistat mai multi antrenori ai echipelor care fac parte din Superliga nationala. Acestia au spus la final ca a fost unul dintre cele mai bune meciuri din campionat. Numai ca antrenorul Viorel Ion nu a putut uita de greselile elevilor sai. "Sint multumit de rezultat, dar dezamagit de atitudinea unor jucatori. Le-am facut cadou trei eseuri. O mare parte dintre rugbisti au o atitudine diferita la echipa de club fata de cea de la echipele nationale U 18 si U 20", ne-a spus tehnicianul Viorel Ion. Acesta le-a tinut sedinta jucatorilor la pauza meciului, dar si la finalul jocului, reprosindu-le greselile copilaresti din timpul jocului. LPS Focsani a jucat cu Bors, Cita, Vlaicu, Toma, Alexe, Gorcioaia, Bunduc, Gaita, Bucur, Mazere, Nicolae, Namolosanu, Vlad, Ungureanu si Pascu. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.