Sport

Din nou esec pricinuit de ratari

Ciprian Fânaru
19 oct 2009 603 vizualizări
Moldocor Piatra Neamt - CSM Focsani 6 - 3 (4 - 0), ieri intr-un meci contind pentru etapa a 7-a a primei divizii u nu putem avea pretentii daca nu bagam in poarta nici de la sase metri , a comentat antrenorul Petrache Gurguiatu

Echipa de futsal de prima liga CSM 2007 Focsani a pierdut ieri meciul disputat in deplasare la Piatra Neamt, contra formatiei Moldocor din localitate. Focsanenii au primit din nou sase goluri, la fel ca in deplasarea de la Simeria, dar din pacate au marcat doar trei si nu au reusit sa aduca de data aceasta vreun punct de afara. Elevii pregatiti de Petrache Gurguiatu au platit din nou tribut ratarilor si au fost condusi la pauza cu patru goluri. Punctele formatiei noastre au fost inscrise de Ilas, Covaci si Sararu. Vrincenii au irosit insa o lovitura de la 6 metri prin Covaci si inca doua lovituri de la 10 metri prin S. Sava si acelasi Covaci. Staff-ul tehnic al gruparii focsanene nu s-a putut baza la cest meci pe serviciile a doi jucatori. Bucataru a lipsit fiind accidentat din partida jucata la "iarba" contra Ceahlaului II, in timp ce Calin si-a anuntat la mijlocul saptaminii recute antrenorul ca renunta la a mai evolua pentru echipa de futsal. "Sint suparat din cauza ca ratam foarte mult in continuare, si nu putem avea pretentii daca nu o bagam in poarta nici de la sase metri", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Focsaniul a ramas dupa acest meci cu doar un punct in clasament si ocupa penultimul loc. Runda urmatoare, CSM Focsani va juca acasa impotriva contracandidatei la retrogradare Spicom Sf. Gheorghe. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.