Sport

Echipa de futsal joaca la Piatra Neamt

Dan Chiriac
17 oct 2009 704 vizualizări
Moldocor Piatra Neamt - CSM Focsani, miine, orele 14.00, in sala Ceahlaul

Echipa de futsal CSM Focsani are o misiune foarte grea in jocul de miine de la Piatra Neamt. Gazdele pornesc cu prima sansa in fata formatiei vrincene, dar elevii lui Petrache Gurguiatu sint hotariti sa ofere o replica buna si sa obtina cel putin un punct. In rindurile formatiei de sub Pietricica evolueaza si fostul jucator al CSM, Emil Burcacel, care a marcat doua goluri in ultimul joc sustinut de nemteni. Din pacate, focsanenii nu vor avea parte de o brigada de arbitri prea prietenoasa. Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat la acest joc pe galateanul Sebastian Captan, cel acuzat de vicierea rezultatului in meciul cu Odorheiul Secuiesc. Focsanenii au amenintat ca vor recurge la masuri extreme daca galateanul va dezavantaja din nou formatia CSM. De altfel, CSM a fost arbitrata de la inceputul acestui campionat, in cinci etape, de trei ori de galateanul Captan si de doua ori de Marius Nastasa - Piatra Neamt. Delegarile lasa loc la interpretari, mai ales ca focsanenii se lupta pentru evitarea retrogradarii cu United Galati si Moldocor Piatra Neamt. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.