Sport

Brailenii au decis derbyul in repriza a doua

Dan Chiriac
17 oct 2009 739 vizualizări
FC Panciu - CF Braila 1 - 2 (1 - 0), in etapa a zecea a Ligii a treia

FC Panciu a pierdut derby-ul etapei disputat ieri in compania celor de la CF Braila. Partida a inceput cu o intirziere de zece minute, dupa ce observatorul partidei a cerut unuia dintre medici sa aduca buletinul de acasa. Meciul s-a jucat pe ploaie si frig care au tinut acasa multi dintre iubitorii fotbalului din Panciu. In schimb, brailenii au venit cu citiva suporteri, dar si un comentator TV, la o statie locala, care a fost deliciul publicului prin comentariul sau original. Partida a inceput cu dominarea teritoriala a brailenilor, care nu si-au creat insa ocazii foarte clare de gol. Doar Badea "" 8 si Iosofache "" 10 au avut situatii favorabile de a marca, dar au trimis mult pe linga poarta lui Gordin. Dupa primul sfert de ora, o combinatie Costin - Covaci "" Dutu a lasat fara replica apararea braileana, iar ultimul a marcat cu un sut de la marginea careului. Doua minute mai tirziu, Buca putea egala, dar sutul sau a trecut pe linga poarta. Portarul Gordin si-a salvat echipa in minutul 26, dupa ce a respins in corner o lovitura libera executata de Pinzaru. Pancenii au avut pina in finalul primei reprize citeva oportunitati de a majora diferenta, dar defensiva braileana a rezistat. La sase minute de la reluare, Gurguiatu, fostul jucator de la CSM Focsani si care a facut pregatirea de vara cu FC Panciu, a reusit sa egaleze dupa ce a prelungit in plasa o lovitura libera executata in fata portii. Calitatea jocului a avut de suferit din cauza ploii torentiale, dar brailenii au mai reusit un gol, care a decis meciul. Stancioiu a inscris in minutul 66 cu o reluare din sase metri. Acelasi jucator avea sa fie eliminat in minutul 74, dupa ce a primit cel de-al doilea cartonas galben. FC Panciu a jucat cu: Gordin "" Ionica (52 Ionescu), Stan, Constantinescu, Cl. Mihai "" Tudor, Cioran, Dutu, Chivu (67 Ungureanu)- Covaci (65 Predoiu), Costin (70 Dobrescu). CF Braila a replicat cu: Mitrea "" Bosoi, Serban, Gurguiatu, Necoara - Dragus, Pinzaru, Stincioiu, Iosofache (87 Gh. Viorel)"" Buca (75 Stanciulescu), Badea. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.