Sport

Victorie muncita pe ploaie

Ciprian Fânaru
17 oct 2009 801 vizualizări
CSM Focsani - Ceahlaul II Piatra Neamt 2 - 1 (0 - 1), intr-un meci contind pentru etapa a 10-a a Ligii a treia u Toader a decis pe final meciul de redebut al antrenorului Pastia

Formatia de Liga treia CSM Focsani a cistigat ieri in extremis o partida cu un adversar incomod. Jocul s-a desfasurat pe o ploaie si un frig patrunzator, dar gazonul a rezistat pina la final. Partida a debutat cu ocaziile lui Botezatu din minutele 2 si 5, la cea din urma virful CSM-ului trimitind peste din 6 metri. Ratarile s-au razbunat mai repede decit credeau gazdele si, la una din rarele ocazii ale lor, nemtenii au deschis scorul. Juniorul de 18 ani Ciocoiu l-a invins pe Ivanciu cu o executie interesanta din 6 metri lateral dreapta. O alta ocazie notabila i-a apartinut tot lui Botezatu in minutul 27, dar mingea trimisa de acesta a ocolit de putin vinclul. In minutul 33 Toma nu a profitat de o invalmaseala rezultata dupa in un corner si a trimis balonul peste din apropiere. Focsanenii au dominat prima repriza, dar n-au gasit pasa decisiva. La opt minute dupa reluare, capitanul advers Spiridon a tinut sa inscrie, dupa ce o facuse din penalty si la Panciu. Din fericire pentru elevii lui Pastia, fundasul oaspetilor a introdus de data aceasta balonul in propria poarta, presat fiind si de Botezatu. Vrincenii au continuat sa joace sus, iar in minutul 58 torpila lui Toader a fost scoasa peste transversala de portarul Barna. Acelasi risipitor Botezatu a sutat pe linga in minutul 70, pentru ca descatusarea sa vina spre sfirsitul meciului, chiar dupa assist-ul micului atacant. Cu cinci minute inainte de final, Botezatu a centrat de pe dreapta si Toader si-a dus echipa in avantaj cu o lovitura de cap excelent plasata. Nemtenii, care au avut in teren fotbalisti intre 16 si 20 de ani, au incercat sa egaleze in prelungiri, dar scorul final a ramas 2 -1 in favoarea CSM-ului. Aceasta spre bucuria citorva spectatori fideli, care au infruntat vremea rea pentru a vedea debutul cu victorie muncita a principalului Relu Pastia. Tehnicianul s-a bazat la acest meci pe: Ivanciu "" Ciornei, Craciun, Radu, Sararu "" Toma, Toader, Bucataru, Curteanu "" Mindrescu (27 Sapunaru), Botezatu (89 Milea). Ovidiu Marc de la Ceahlaul II a replicat cu: Barna "" Apetrei, Gorea, Spiridon, Popa "" Ciocoiu (78 Pop), Dumitriu (36 Rotaru), Codreanu, Gheorghiu "" Aioanei, Margina (86 Bobric). (Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei a 10-a:


CSM Focsani "" Ceahlaul II Piatra Neamt 2 "" 1

Poli Galati "" Dunarea Galati 5 "" 1

Willy Bacau "" Poli II Iasi 1 "" 3

Pambac Bacau "" CSM Pascani 0 "" 1

FC Panciu "" CF Braila 1 "" 2

Cetatea Tirgu Neamt "" Otelul II Galati *se joaca miine

CS Gura Humorului - Aerostar Bacau *

SC Vaslui II - Rapid CFR Suceava *

Laminorul Roman "" sta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.