Sport

Plopeanu va lupta in instanta pentru functie

Dan Chiriac
14 oct 2009 857 vizualizări
Pentru fotoliul de director se incalzeste pedelistul Daniel Gongu

Fostul director al Directiei pentru Sport Vrancea, Petre Plopeanu, sustine ca va lupta pina la capat pentru functia sa de director cooronator. Ministrul Sorina Placinta a spus ca directorul Petre Plopeanu a fost schimbat din cauza rezultatelor slabe obtinute de Directia pentru Sport in ultimul timp si in nici intr-un caz din motive politice. Ordinul semnat de aceasta intra in vigoare pe 21 octombrie, atunci cind inceteaza contractul de manager al lui Petre Plopeanu. Postul urmeaza sa fie preluat de consilierul local PD-L Daniel Gongu. "Ministrul a anuntat intr-o conferinta de presa ca am fost propus din partea PD-L Vrancea. Propunerea a ajuns la minister si voi fi supus unei evaluari", ne-a declarat democrat-liberalul Daniel Gongu. Asa cum era de asteptat, Petre Plopeanu, sustinut de PSD sa ocupe functia, se declara suparat de modul in care a fost demis. "Imi reprosez faptul ca am ajuns la o virsta la care cineva, practic, isi bate joc de mine. Nu mi se pare normal sa fiu demis fara nici un motiv, dar sper ca justitia va face dreptate. Singurul lucru mentionat in ordinul de demitere este faptul ca al meu contract de manager se incheie la data de 21 octombrie. La experienta pe care o am nu mi se pare normal sa fiu demis fara sa mi se aduca un argument. Mai ales ca am ocupat postul prin concurs, de fiecare data in cei noua ani de cind sint in fruntea Directiei. Nu am fost numit de nimeni pentru a fi schimbat printr-un simplu ordin", a spus Petre Plopeanu. Ministrul Sorina Placinta nu a putut vorbi aseara pentru a spune ce ii reproseaza directorului, pentru ca participa la sedinta Biroului Permanent National al PD-L, dar in urma cu citeva zile ne-a declarat ca Petre Plopeanu a fost demis pentru rezultatele slabe obtinute in ultimii ani. De altfel, surse apropiate ministrului spun ca principalul motiv al demiterii lui Plopeanu este faptul ca acesta nu ar fi prezentat nici un fel de proiect pentru sustinerea si dezvoltarea sportului vrincean, in conditiile in care Sorina Placinta ar dori sa investeasca mai mult in sportul din judetul sau. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 15 ore, 19 minute, 52 secunde
Pleaca pupincuristu ! Omul care a facut performanta din pupat si lins .
, acum 739393 zile, 15 ore, 19 minute, 52 secunde
ares Din respect pentru cititori, verifica-ti limba!
, acum 739393 zile, 15 ore, 19 minute, 52 secunde
De aceea merg lucrurile pe dos in Romania. Cand are cineva experienta, jos cu el! Tot respectul pentru Domnul Plopeanu! Luptati pana la capat Domnule!
, acum 739393 zile, 15 ore, 19 minute, 52 secunde
Nu ne spui si noua in ce are experienta.
, acum 739393 zile, 15 ore, 19 minute, 52 secunde
In ceea ce a spus ares.Ca in altceva nu s-a remarcat.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.