Sport

Nici daca veneam de la nunta nu jucam asa!

Dan Chiriac
12 oct 2009 1136 vizualizări
Spune antrenorul demisionar Damian Bancila, de la CSM Focsani u Otelul II Galati - FC Panciu 3 - 1 (1 - 0) si CSM Pascani - CSM Focsani 2 - 0 (1 - 0 ), in partidele din cadrul etapei a 9-a a Ligii a treia

Etapa a noua a Ligii a treia nu a fost prea buna pentru echipele vrincene. CSM Focsani a ramas fara antrenor. La finalul jocului de la Pascani, tehnicianul Damian Bancila a renuntat la functie. "Dupa cinci etape in deplasare fara punct e timpul sa te ridici si sa pleci. Sint dezamagit de rezultate, desi obiectivul formatiei este altul in acest an. Eu i-am invatat sa dea gol si sa faca faza defensiva, dar evolutia de la Pascani nu o inteleg. Nici daca veneai direct de la nunta nu jucai asa! Nu vreau sa dau in jucatori, responsabilitatea apartine antrenorilor. Plec de la Focsani, decizia e definitiva", ne-a spus Damian Bancila. Meciul de la Pascani a inceput cu golul lui Deleanu, in minutul 14. In minutul 65, Dragotel a facut 2 "" 0 pentru ai sai, dupa o lovitura de cap care s-a oprit in plasa portii aparate de Bors. CSM Pascani s-a bazat pe: Popa "" Marcu, Olarita, Dragotel, Radu "" Calugaru, Topoliceanu (71 Damoc), Sofian (59 Bucovanu) - Maftei, Deleanu. Pentru CSM Focsani au evoluat: Bors - Ciornei, Toader (46 Radu), Craciun, Sararu "" Dumitriu, Bucataru, Curteanu, Sontu (46 Mindrescu) "" Milea (72 Nistoroiu, 74 Sapunaru), Botezatu.


Si pancenii au jucat slab


La Galati, FC Panciu a facut un meci slab, fara a putea face fata presiunii impuse de gazde in actul secund. Golurile partidei au fost marcate de Tache, in minutele 8 si 65 si Tanasa in minutul 81. Pancenii au inscris golul de onoare in minutul 84, la o faza in care Dutu a expediat un sut de la 20 de metri, portarul gazdelor a respins in fata, iar Costin a reluat cu capul in plasa. Otelul II a inceput cu: Burloiu "" Marus, Stoica, Sipovici (90 Horzuda), Murgoci "" Gita, Chebac, Tache, Golofceac (57 N"â„¢Kongue) "" Frunza (72 Sandu), Tanasa. Serea i-a trimis in teren la FC Panciu pe: Gordin "" Ionica (57 Ionescu), Constantinescu, Stan, Cl. Mihai "" Covaci (46 Chivu), Dutu, Bira (46 Cioran), Tudor (72 Stoian) "" Costin, Dobrescu. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca pe teren propriu cu Ceahlaul 2 Piatra Neamt, iar FC Panciu va intilni acasa pe CF Braila. (Dan CHIRIAC)



Rezultatele etapei:


Dunarea II Galati "" Sporting II Vaslui


Aerostar Bacau "" Pambac Bacau


Poli II Iasi "" Poli Galati 2 -1


Ceahlaul II "" Cetate Tg. Neamt 4 "" 2


CSM Pascani "" CSM Focsani 2 "" 0


CF Braila "" Laminorul Roman 0 "" 0


Otelul II "" FC Panciu 3 "" 1


Rapid Suceava "" CS Gura Humorului 4 "" 0


Willy Bacau "" a stat




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.