Sport

Victorie sarbatorita din plin

Dan Chiriac
7 oct 2009 869 vizualizări
CSM Focsani - Aerostar Bacau 3 - 1 (2 - 1), in etapa a opta a Ligii a treia

CSM Focsani a cistigat intr-o maniera clara meciul de ieri jucat acasa cu Aerostar Bacau. Bucuria a fost foarte mare la finalul jocului, mai ales ca prima de victorie va fi una interesanta. Primul gol al meciului de ieri a venit dupa doar doua minute, cind Ciornei a centrat in fata portii, iar Toader a reluat cu capul in plasa. Trei minute mai tirziu, Rusu a fost faultat in careu, intr-o faza precedata de un hent al atacantului bacauan. Numai ca Rusu nu a respectat principiul ca jucatorul faultat nu trebuie sa execute si a tras pe linga poarta. Toader putea majora diferenta in minutul 10, pentru ca acelasi jucator sa trimita cu capul in bara - minutul 26. Golul doi al CSM a venit in minutul 29, cind Bucataru a plecat cu mingea de la centru terenului si a lobat peste portarul Cernat, de la 20 de metri. Imediat, bacauanii au profitat de o neglijenta a defensivei focsanene si au marcat, prin Sofronie, in minutul 31, cu un sut de la 14 metri. Repriza a doua a inceput cu ocazia lui Sararu, din minutul 48, dar si cu bara lui Gindulescu, cinci minute mai tirziu. A fost de altfel singurul moment in care victoria elevilor lui Bancila a fost pusa sub semnul intrebarii. Bucataru a trimis o ghiulea de la 25 de metri peste poarta, pentru ca meciul sa fie inchis de Toader, in minutul 69. Acesta a marcat dintr-o lovitura libera de la 18 metri. Curteanu putea duce scorul la 4 "" 1, dar a ratat, in minutul 79. CSM Focsani a jucat cu: Bors - Ciornei, Craciun, Radu (46 Dumitriu), Sararu "" Curteanu, Toma (77 Sapunaru), Bucataru, Mindrescu (87 Sontu) "" Toader, Botezatu (66 Milea). Aerostar Bacau a raspuns cu: Cernat "" Boghian, Bitusca, Dragomir, Ghioc "" Gindulescu, Mihalache, Liutec (33 Munteanu), Magirescu (13 Berbece) "" Sofronie, Rusu. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca in deplasare cu CSM Pascani. La final, spectatorii au aplaudat din plin evolutia favoritilor, care au reusit unul dintre cele mai bune meciuri din acest campionat. Propus pentru a prelua functia de sef al Directiei pentru Sport Vrancea, consilierul local Daniel Gongu i-a invitat pe toti jucatorii la o petrecere la el acasa in aceasta seara. Actualul presedinte al Consiliului Director al CSM 2007 Focsani s-a bucurat de victoria focsanenilor si la final i-a aplaudat in picioare pe jucatori si pe antrenorul Damian Bancila. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei:

CSM Focsani "" Aerostar Bacau 3-1

FC Panciu "" Ceahlaul II 3-1

CS Gura Humorului "" Dunarea II Galati 3-0

Poli Galati "" Raraul Cimpulung 3-0 (neprezentare)

Sporting II Vaslui "" Poli II Iasi 1-2

Laminorul Roman "" Willy Bacau 1-2

Pambac Bacau "" Rapid CFR Suceava 2-1

Cetatea Tg. Neamt "" CFR Pascani 2-1

CF Braila "" Otelul II Galati 4-1






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 9 ore, 34 minute, 38 secunde
bravo milea
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.