Sport

Misiune grea in fata Odorheiului

Dan Chiriac
5 oct 2009 590 vizualizări
CSM Focsani - ACS Odorheiul Secuiesc, azi, orele 15.00, in etapa a cincea a Ligii intii la futsal Echipa de futsal se afla in fata unui nou meci foarte dificil in Liga intii de futsal

Adversara de azi este una dintre cele mai cunoscute echipe din Liga intii, de doua ori campioana Romaniei. Este drept ca in ultimele doua sezoane harghitenii au fost in scadere de forma, dar cu toate acestea, Odorheiul are prima sansa in jocul de azi. Focsanenii se afla intr-un adevarat tur de forta cu trei partide in patru zile. Dupa meciul pe iarba, de simbata, de la Suceava, jucatorii vor juca azi la sala, urmind ca miine sa evolueze si in etapa intermediara din Liga a treia, cind CSM Focsani va intilni de la orele 15.00 pe Aerostar Bacau. "Vreau ca fotbalistii sa arate ca pot face fata acestui ritm si sa obtina cit mai multe puncte din aceasta tripla", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Intilnirile dintre CSM Focsani si Odorheiul Secuiesc au fost echilibrate intotdeauna cind s-au desfasurat la Sala Polivalenta. In urma cu trei ani, meciul direct a umplut sala si l-a avut in tribune chiar pe presedintele FRF Mircea Sandu. Focsanenii au condus cu 3 - 2 pina cu sase secunde inainte de final, dar au fost egalati dupa o lovitura de la sase metri. Ultimele doua partide jucate la Focsani au revenit celor de la Odorhei, care au cistigat insa la diferenta minima. "Vom incerca sa producem surpriza si sa adunam alte puncte in clasament", a mai spus Gurguiatu. Jocul de azi va fi arbitrat de o brigada galateana compusa din Sebastian Captan si Doru Balmus. CSM Focsani a reusit etapa trecuta sa obtina primul punct in clasament dupa ce a terminat la egalitate, scor 6 - 6, partida jucata in deplasare cu Olimpic Simeria. Runda viitoare, CSM Focsani va avea parte de un nou "soc" in Sala Polivalenta. Adversara CSM-ului va fi campioana Romaniei, CIP Deva. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.