Sport

Reorganizare la Energia Vulturu

Dan Chiriac
1 oct 2009 1252 vizualizări
Echipa vrea sa fie cea mai buna in Liga a patra

Luni seara, in sedinta Consiliului Local Vulturu au fost puse bazele noii formatii din localitate, care in acest an isi doreste sa cistige Liga a patra. Noua denumire a echipei este CS Energia Vulturu. Exista cinci membri fondatori, dintre care patru consilieri locali si un membru al comunitatii. Directorul clubului este Marian Radu, presedinte Sandu Nicolae, vicepresedinte Nicu Dragomir, iar membru Stanel Ionita. Din partea comunitatii a fost ales Marin Alecu. Administratorul bazei sportive si delegatul echipei este Ion Toia, iar antrenorii echipei sint Iulian Iacob - principal si Stefan Necula - secund. "Noul proiect nu putea fi realizat fara sprijinul primariei si a consiliului local, dar si a contabilei Nicuta Apostu. Mai multi sponsori au venit in ajutorul nostru si impreuna speram sa reusim un sezon bun si sa avem la final o clasare pe primele locuri", ne-a spus Ion Toia, delegatul echipei din Vulturu. Debutul pentru noua echipa din Vulturu nu a fost dintre cele mai bune. FC Panciu a cistigat cu 8 - 0 amicalul jucat la Vulturu. Covaci a marcat de trei ori, in minutele 5, 34 si 87. Celelalte goluri au fost marcate de Dobrescu 8, 43, Chivu - 50 - penalty si Tudor "" 75 si 77. FC Panciu a jucat cu: Lazar "" Ionica, Stan, Parlac, Mihai "" Covaci, Dutu, Chivu, Avramescu "" Costin, Dobrescu. Au mai jucat: Ionel, Gordin, Ionescu, Tudor si Stoian. Energia Vulturu a evoluat cu: B. Apostol "" Barbu, Panescu, Nechifor, L. Apostol "" Sava, Lungu, Maciuca, Tertiu "" A. Apostol, I. Popa. Au mai jucat: Dumitriu, V. Apostol si Olarasu. Energia Vulturu va disputa derby-ul etapei de duminica din Liga a patra. Echipa lui Iulian Iacob va intilni in deplasare pe Flacara Urechesti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.