Sport

FC Panciu joaca azi amical la Vulturu

Ciprian Fânaru
29 sep 2009 537 vizualizări
Meciul va incepe la ora 17.00

Formatia de Liga a treia FC Panciu va disputa primul meci de pregatire de cind a luat startul in noua editie de campionat. Pancenii nu au timp la dispozitie sa-si linga ranile in urma primei infringeri a sezonului, 1 "" 2 contra Aerostar Bacau, pentru ca vor da piept cu Energia din localitate intr-o intilnire cu caracter amical. In urma cu o saptamina, si colegii de serie de la CSM Focsani au jucat un amical la Vulturu. Acestia s-au familiarizat cu terenul gruparii de Liga a patra si au testat o noua formula ofensiva, lucruri care i-au ajutat sa depaseasca cu 4 "" 0 echipa secunda a Dunarii Galati. Jocul de pregatire programat azi a fost in pericol de nu a mai avea loc, din cauza ca cei de la Vulturu n-au fost de acord cu solicitarea pancenilor de a juca de la ora 15.00. Elevii lui Serea doreau sa intre pe teren de la aceasta ora, deoarece partida de vineri pe care o vor disputa in campionat la Pascani este programata de asemenea la ora 15.00. Un potential adversar pentru Energia ar fi fost formatia de juniori de la CSM Focsani, dar acest lucru a devenit imposibil. Juniorii au fost invitati de catre Narcis Raducan la jocul din Liga Campionilor dintre Unirea Urziceni si Stuttgart, care va avea loc in aceasta seara pe stadionul Steaua. Astfel, cele doua grupari s-au pus de acord ca meciul sa aiba loc astazi, de la ora 17.00. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.