Sport

Madalina Lupu merge la Galati

Dan Chiriac
29 sep 2009 653 vizualizări
Jucatoarea de tenis Madalina Lupu isi va continua studiile la Galati, ca studenta in primul an la cursurile de zi ale Facultatii de educatie fizica si sport.

"Plec la Galati, dar mai intii tin sa multumesc profesorilor mei de la Liceul cu Program Sportiv din Focsani, care m-au pregatit in asa fel incit sa reusesc admiterea cu succes, la aceasta facultate. In plan sportiv, in ultima vreme mi-am imbunatatit conditia fizica iar la Galati, impreuna cu celelalte colege de echipa, voi face si pregatirea specifica, tinind cont ca in prima jumatate a lunii octombrie vor avea loc la Bucuresti campionatele nationale ale seniorilor", a spus Madalina Lupu. Focsaneanca este vicecampioana nationala cu echipa. La Bucuresti ea va juca si pentru culorile CSM Focsani 2007, club cu care sportiva este sub contract. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.