Sport

Rezultate diferite pentru cele doua formatii vrincene

Dan Chiriac
28 sep 2009 612 vizualizări
CSM Focsani - Dunarea II Galati 4-0 (2-0) si FC Panciu - Aerostar Bacau 1 - 2 (1 - 0), in etapa a sasea a Ligii a treia

CSM Focsani a reusit sa-si revina dupa startul slab de sezon si sa invinga fara dubii pe Dunarea 2 Galati. Fara indoiala, noua formula de echipa aleasa de Damian Bancila este mult mai potrivita fata de cea din primele etape. Prezenta lui Curteanu si Sararu in echipa este obligatorie, iar acest lucru trebuie sa-l inteleaga toata lumea. Cei doi au dinamizat jocul CSM-ului si au creat multe dintre fazele de atac ale echipei. Primul gol a venit in minutul 41, cind Toader a marcat cu latul, din sase metri. Craciun a dus scorul la 2 - 0, doua minute mai tirziu, cu o lovitura de cap. In minutul 52, Curteanu l-a deschis pe Toma iar acesta a inscris cu un sut peste portarul Mastacan. Ultimul gol a fost reusit de Bucataru in minutele de prelungire. CSM Focsani a evoluat cu Ivanciu-Ciornei, Radu (73 Sapunaru), Craciun, Sararu-Bucataru, Toma, Dumitriu (56 milea), Sontu (46 Mindrescu)- Curteanu (81 Lida), Toader. Dunarea II Galati a evoluat cu Mastacan "" Surpanu (53 Velicu), Caldararu, Dima, D. Munteanu- Panaite, V. Munteanu (46 Ghizman), Adamache, Oprea (35 Forcasanu)-State (63 Iordache), Stoica. In schimb, FC Panciu a facut un meci contradictoriu in fata celor de la Aerostar Bacau. Dupa ce au condus cu 1 - 0, elevii lui Ionica Serea au ratat "fara numar" si apoi au primit doua goluri pe greseli defensive. Costin a deschis scorul din penalty, in minutul 15, dupa care Dobrescu a ratat citeva ocazii clare de a majora diferenta. Bacauanul Rusu avea sa aduca victoria echipei sale dupa golurile reusite in minutele 63 si 77. Serea a jucat cu: Gordin "" Ionescu, Stefan (65 Parlac), Stan, Cl. Mihai "" Covaci, Chivu (66 Ungureanu), Dutu, Tudor (46 Stoian)"" Costin, Dobrescu (68 Stanciu). Aerostar a replicat cu: Iacobuta - Boghian, Bitiusca, Dragomir, Ghioc "" Gindulesscu, Mihalache, Burca, Carp "" Liutec, Rusu. Marti, de la ora 17.00, FC Panciu joaca un amical la Vulturu, in compania Energiei. Etapa viitoare, FC Panciu va juca in deplasare cu CSM Pascani, in timp ce Focsaniul se va deplasa la Rapid Suceava. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei:

CSM Focsani "" Dunarea II Galati 4-0

FC Panciu "" Aerostar Bacau 1-2

CS Gura Humorului "" Raraul Cimpulung 13 - 0

Sporting II Vaslui "" Willy Bacau 2 - 8

Laminorul Roman "" Poli Galati 8 - 1

Pambac Bacau "" Poli II Iasi 2 - 4

Cetatea Tg. Neamt "" Rapid CFR Suceava "" 3 - 2

CF Braila "" CFR Pascani 2 - 0

Otelul II Galati "" Ceahlaul II 0 - 0




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.