Sport

Victorie fara dubii

Dan Chiriac
28 sep 2009 841 vizualizări
LPS Focsani - CSS 3 Steaua 3 - 20 (3- 10), in superliga nationala de rugby U 19

Echipa de rugby U 19 de la Liceul cu Program Sportiv Focsani a pierdut fara drept de apel partida disputata simbata in compania celor de la CSS 3 Steaua Bucuresti. Oaspetii au facut legea pe teren, pe parcursul intregului meci, focsanenii neregasindu-se nici un moment. Dupa un inceput echilibrat, bucurestenii au reusit probabil faza campionatului. Acestia au reusit sa recupereze balonul din gramada, desi introducerea le-a apartinut focsanenilor, si au plecat de la centrul terenului pina in terenul de tinta. La pauza, Steaua a condus cu 10 - 3. Cine a crezut ca se poate schimba ceva in repriza a doua s-a inselat. Stelistii au marcat un alt eseu si o lovitura de pedeapsa si s-au impus cu 20 - 3. La final, profesorul Viorel Ion, care a urmarit partida dintr-un colt al tribunei, era dezamagit de cele vazute si a spus ca sezonul este practic compromis. Etapa viitoare, rugbystii vor juca in deplasare cu CSS Suceava. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.