Sport

Pancenii, la prima infringere a sezonului

Ciprian Fânaru
26 sep 2009 697 vizualizări
FC Panciu - Aerostar Bacau 1 - 2 (1 - 0), ieri, in etapa a VI-a a Ligii a treia

Echipa de fotbal de liga a treia FC Panciu a pierdut ieri dupa-amiaza pentru prima data in acest sezon, fiind depasita in mod surprinzator, chiar pe propriul teren. Dobrescu a scapat singur cu portarul advers inca din minutul 3, dar acesta i-a suflat balonul, pentru ca la faza imediat urmatoare centralul sa nu vada un penalty comis de bacauani. Minutul 10 a consemnat o alta ocazie a lui Dobrescu, caruia i-au lipsit citiva centimetri pentru a trimite o centrare in plasa. Defensiva oaspetilor a rezistat pina in minutul 14, cind Chivu a patruns impetuos in careu, a fost faultat, iar Costin a transformat cu siguranta de la punctul cu var. Aerostar si-a aratat coltii in minutul 17, dar lovitura de cap a lui Boghian nu a prins cadrul portii pancene. In minutul 35, Gindulescu a fost lansat in adincime, a sutat puternic din 10 metri, dar Gordin a respins cu un reflex bun. Doua minute mai tirziu, insistentul Dobrescu a fost agatat in careu de portarul Iacobuta, dar centralul a lasat iar jocul sa continue. Panciu a incheiat repriza in atac, iar cu un minut inainte de odihna Costin a sutat cu sete, dar mingea a trecut putin peste. Mitanul secund a fost animat de ocazia aceluiasi Dobrescu din minutul 50, dar mingea a trecut razant cu buturile adverse. In minutul 53, Gordin si-a pastrat echipa in avantaj, dupa ce a respins in corner un voleul lui Mihalache. Sapte minute mai tirziu, Dutu i-a pasat ca la hochei lui Dobrescu, dar ghinionistul atacant a ratat o noua oportunitate. Minutul 63 a fost inceputul sfirsitului. Costin a fost faultat, arbitrul nu a fluierat, iar "aviatorii" au egalat pe contraatac prin Rusu. Partea a doua s-a jucat mai mult pe contre, iar elevii lui Serea au cedat inexplicabil initiativa. Golul doi al bacauanilor a venit in minutul 68, cind nou-intratul Parlac l-a scapat din marcaj pe acelasi Rusu, care l-a invins pe Gordin cu un sut pe jos. Ungureanu putea marca in minutul 77, dar sutul violent al acestuia a ocolit de putin transversala. Alb-rosii puteau salva remiza in minutele de prelungire, dar atit Covaci cit si Costin au sters un balon care in cele din urma a ocolit vinclul din stinga portii adverse, spre exasperarea spectatorilor care au indurat vintul. FC Panciu a pierdut astfel un meci pe care l-a avut in mina si sansa de a pastra contactul cu plutonul fruntas. Serea a jucat cu: Gordin "" Ionescu, Stefan (65 Parlac), Stan, Cl. Mihai "" Covaci, Chivu (66 Ungureanu), Dutu, Tudor (46 Stoian)"" Costin, Dobrescu (68 Stanciu). Aerostar a replicat cu: Iacobuta - Boghian, Bitiusca, Dragomir, Ghioc "" Gindulescu, Mihalache, Burca, Carp "" Liutec, Rusu. Marti, de la ora 17.00, FC Panciu joaca un amical la Vulturu, in compania Energiei. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.