Sport

Relu Auras a fost la Focsani.

Cristi Irimia
14 feb 2005 3063 vizualizări
Antrenorul emerit a adus mai multi boxeri de la Bacau, unde coordoneaza centrul zonal



Calistrat Cutov, Relu Auras, Petrea Vilcu, Nicu Radulescu, Nicu Cara (de la stinga la dreapta)


Fostul antrenor federal Relu Auras, in prezent coordonator al cluburilor din judetul Bacau - Perla Bacau, CSM Onesti si SC Bacau, a venit in urma cu doua zile la Focsani, pentru o serie de dispute amicale cu boxerii de la CS Unirea.

Actiunea s-a vrut a fi un test de verificare a potentialului de care dispun la ora actuala boxerii focsaneni. "Relu Auras ramine un nume mare in boxul romanesc, chiar daca nu mai este antrenor federal. Acum are campioni nationali la mai multe categorii, semn ca in judetul Bacau a facut si face treaba serioasa. Am vorbit cu el sa vina cu citiva boxeri la Focsani, pentru a putea sa ne dam seama cum stam la ora actuala, iar dinsul a raspuns pozitiv cererii noastre. Simbata facem o noua gala amicala, cu CSU Galati tot la Focsani, dupa care vom merge la Bacau", ne-a declarat Petrea Vilcu, director la CS Unirea si fost antrenor de box.

Membru in Biroul Federal al Federatiei Romane de Box, Relu Auras s-a dovedit a fi unul din cei mai valorosi antrenori ai boxului autohton. Nu cu mult timp in urma, el a vrut sa plece in strainatate, dar pina la urma a renuntat la idee.

La gala de simbata, dintre CS Unirea si SC Bacau, s-au remarcat fratii Marian si Paul Stingaciu, fratii Gheba, Cosmin Font si doi pustani de 28 de kg fiecare, Alin si Cosmin, vazuti ca sperante ale boxului vrincean.

Arbitrajul a fost asigurat de Nicolae Scutaru si Vasile Pantica, iar ca membru delegat la masa de arbitraj a fost desemnat Nicu Radulescu, fost boxer focsanean, care face parte din consiliul sectiei de box a CS Unirea si urmeaza cursurile scolii de antrenori.

Dupa concurs, sportivii si antrenorii au luat masa la restaurantul ex-presedintelui Unirii Focsani, Vasile Tataru, care a spus ca s-a reorientat spre box daca de la fotbal n-a avut satisfactii in ultimii doi ani.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.