Sport

Se duc la Vulturu sa cistige trei puncte

Dan Chiriac
25 sep 2009 583 vizualizări
CSM Focsani - Dunarea II Galati, azi , de la orele 17.00, in etapa a sasea a Ligii a treia u partida va avea loc pe stadionul din Vulturu

CSM Focsani are nevoie de trei puncte in partida de azi, pe care o va desfasura in exil. Focsanenii au terenul suspendat pentru o etapa dupa ce la partida cu Politehnica Galati un spectator a intrat la vestiare si a cerut socoteala brigazii de arbitri pentru intirzierea startului. Focsanenii au ales sa joace la Vulturu, acolo unde exista una dintre cele mai bune suprafete de joc din judet. Pentru a se obisnui cu terenul, focsanenii au jucat marti seara o partida de verificare la Vulturu, in fata formatiei locale. Elevii lui Damian Bancila s-au impus cu 3 - 0. Golurile au fost marcate de Toader 53 si 73 si Lida 85. CSM are prima sansa in jocul de azi daca tinem cont de faptul ca echipa adversa se afla in subsolul clasamentului. Totusi, in urma cu doua etape, galatenii au avut o evolutie apreciata in partida jucata la Panciu, in compania formatiei lui Ionica Serea. Pentru meciul de azi, Damian Bancila se poate baza pe toti jucatorii, mai putin atacantul Botezatu, care are o accidentare care il va tine departe de gazon mai multe zile. Toader si-a revenit dupa accidentare si va fi folosit de catre antrenor. Ramine de vazut unde va fi folosit jucatorul. Acesta ar putea fi o solutie ofensiva, dar si una defensiva. Un prim "11" ar putea arata astfel: Bors - Ciornei, Radu, Craciun, Busuioc - Dumitriu, Toma, Curteanu, Mindrescu - Milea, Toader. De partea cealalta, galatenii vin cu speranta unui rezultat bun. Pina cum, acestia au pierdut toate partidele jucate in deplasare. Singurele puncte cistigate de galateni au venit etapa trecuta, cind au invins acasa, cu 4 - 1, pe Cetate Tg. Neamt. Comisia Centrala a Arbitrilor a decis ca partida de la Vulturu sa fie condusa de o brigada formata din Ionut Smeu, Catalin Teodor - Braila si Lucian Moldovanu - Onesti. Observator este ieseanul Anton Helesteanu. Damian Bancila nu va sta pe banca tehnica. Ieri, Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca antrenorul este suspendat pentru doua etape dupa ce a fost trimis in tribune la jocul de la Iasi. (Dan CHIRIAC)

Programul etapei de azi este urmatorul:

CSM Focsani "" Dunarea II Galati,

FC Panciu "" Aerostar Bacau,

CS Gura Humorului "" Raraul Cimpulung,

Sporting II Vaslui "" Willy Bacau,

Laminorul Roman "" Poli Galati,

Pambac Bacau "" Poli II Iasi,

Cetatea Tg. Neamt "" Rapid CFR Suceava,

CF Braila "" CFR Pascani,

Otelul II Galati "" Ceahlaul II.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.