Sport

Problemele financiare trebuie uitate cind intri pe teren

Dan Chiriac
23 sep 2009 579 vizualizări
Spune antrenorul Petrache Gurguiatu u CSM Focsani - United Galati 3 - 4 (0 - 0) in etapa a treia a ligii 1 de futsal

Jucatorii echipei de futsal CSM Focsani acuza in continuare situatia financiara. Acestia nu si-au primit pina acum drepturile salariale si spun ca e greu sa joci fotbal pe stomacul gol. Cu toate acestea, antrenorul Petrache Gurguiatu le da dreptate doar pe jumatate. "Galatiul a fost o echipa mai motivata decit noi. E drept ca jucatorii acuza partea finanicara, iar eu le dau dreptate 150 la suta in aceasta privinta. Dar cind intri pe teren la un asemenea meci, transmis in direct la televizor, poti sa lasi la o parte pentru o ora si ceva aceste griji. Oricum, in acest moment sint sase echipe cu zero puncte si lupta pentru evitarea retrogradarii va continua pina la final. Toate jcourile sint importante, pentru ca oricind putem produce surpriza invingind o formatie din fruntea clasamentului. Din pacate, meciul cu Galatiul s-a pierdut pe greseli personale. Degeaba am facut un efort fizic deosebit daca le-am facut cadouri adversarilor. Momentul psihologic a fost la 1- 1, cind Toader a ratat un penalty, iar Curteanu a gresit decisiv", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Scorul in partida de luni seara a fost deschis in minutul 24, cind Bucataru a executat direct la adversar un aut, "ajutat" si de neatentia lui Patrascu, iar Cojoc a deschis scorul. Vali Toader a egalat in minutul 34. 2 "" 1 pentru oaspeti a fost in minutul 36, cind Grecu i-a pasat lui Cojoc iar acesta a marcat dupa un contraatac pornit dintr-o greseala a lui Curteanu. Acelasi Cojoc si Plesu au dus scorul la 4 "" 1 pentru galateni. Covaci si Sergiu Sava au redus diferenta, in minutul 38. Sergiu Sava putea egala in minutul 39, dar a ratat o lovitura de la zece metri. CSM Focsani a jucat cu: Ivanciu, Toader, Ilas, Sararu, Patrascu, Curteanu, S. Popa, Bucataru, Covaci si Sergiu Sava. United Galati i-a avut in teren pe: Tanasila, Luca, Sirghi, Cojoc, Bagu, Balta, Grecu, Constantin si Stoica. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca in deplasare cu Olimpic Simeria. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.