Sport

Nu plec de la Focsani

Dan Chiriac
21 sep 2009 804 vizualizări
Spune antrenorul Damian Bancila

Imediat dupa finalizarea partidei Poli 2 Iasi "" CSM Focsani, terminata cu victoria gazdelor, scor 3 "" 0, unele zvonuri dadeau ca posibila plecarea de la cirma echipei focsanene a tehnicianului Damian Bancila. Acesta a dorit sa infirme aceste informatii si a spus ca se pregateste pentru meciul din etapa viitoare. "E adevarat ca am fost la meci la Galati, la Dunarea "" Giurgiu, dar ca simplu spectator. Nimeni de la aceasta echipa nu m-a cautat dupa plecarea lui Bordeianu. Nu se pune problema sa plec de la Focsani. Am contract cu CSM si singura mea grija este partida de vineri cu Dunarea II Galati. Marti vom juca un amical, la Vulturu, cu echipa locala, de la orele 17.30, pentru ca miercuri sa ne antrenam tot pe stadionul unde vom juca partida cu galatenii", ne-a spus Damian Bancila. CSM Focsani are terenul suspendat dupa ce a un spectator a intrat la vestiare la partida dintre CSM Focsani si Poli Galati. Jocul dintre CSM Focsani si Dunarea II Galati se va desfasura vineri, de la orele 17.00, pe stadionul din Vulturu. In partida de la Iasi, CSM Focsani a beneficiat de un arbitraj total potrivnic si a pierdut dupa golurile marcate de Stiubei 61, 93 si Frunza 84. CSM Focsani a jucat cu: Ivanciu "" Nistoroiu (83 Busuioc), Craciun, Radu, Dumitriu (85 Sapunaru) "" Bucataru, Curteanu, Mindrescu (73 Samoila), Sontu (71 Lida) "" Toma, Ciornei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.