Sport

Au ramas pe podium

Dan Chiriac
21 sep 2009 763 vizualizări
Rapid Suceava- FC Panciu 1 - 2 (1 - 2), in etapa a cincea a Ligii a treia u gazdele au ratat un penalty, pe final

FC Panciu a confirmat forma foarta buna din acest campionat si a cistigat in fata unei echipe care nu prea cedeaza puncte acasa. Partida dintre Rapid Suceava si FC Panciu era considerata derby-ul etapei, in conditiile in care ambele echipe ocupau pozitii fruntase in clasament. FC Panciu avea nevoie de toate cele trei puncte pentru a ramine alaturi de Petrotub Roman si CF Braila in lupta pentru primul loc. Desi au declarat ca nu se gindesc la promovare, este tot mai clar ca pancenii detin in acest sezon una dintre cele mai puternice formatii din serie, care se poate impune pe orice teren. Au dovedit-o si pe stadionul "Areni" din Suceava, unde au marcat doua goluri prin Dobrescu si au pastrat apoi diferenta pina la finalul jocului. Partida a avut loc simbata, pentru ca echipa suceveana nu a primit acceptul sa joace pe terenul mare inaintea formatiei de Liga a doua, Cetate Suceava. Simbata dimineata, Cetate a trecut cu 2 "" 1 de Petrolul Ploiesti, intr-un meci care l-a avut la una dintre tuse pe asistentul focsanean Danut Dumitriu, iar ca observator pe Stan Gheorghiu. Dobrescu a deschis scorul repede, in minutul 8. Atacanul le-a furat mingea fundasilor suceveni si a marcat cu un sut plasat. Patru minute mai tirziu, Romanciuc a transformat perfect o lovitura libera de la 20 de metri. Costin a creat faza golului doi, in minutul 28. Acesta a driblat trei adversari, a centrat in fata portii, iar Dobrescu a marcat cu poarta goala. Pancenii au irosit apoi trei ocazii clare de gol si au avut noroc in final. Costin a trimis in bara, iar apoi, lobul aceluiasi jucator a fost scos de pe lina portii de Sava. Covaci putea inchide meciul, dar din sase metri a tras intr-un fundas. In minutul 78, gazdele au primit un penalty, dar sutul lui Romanciuc de la punctul cu var a trecut peste poarta. "A fost o partida grea, obositoare, stresanta. Am ratat foarte mult si apoi gazdele puteau egala din penalty. E bine ca am ramas pe podium", ne-a spus Raul Cioran, delegatul echipei vrincene. Gazdele au jucat cu urmatoarea formatie: Gavriloaie "" Bosancu, Sevaciuc, Sava, Oniu "" Pantea, Romanciuc, Stamate, Plamada - Suleru, Gurita. Ionica Serea a folosit urmatoarea formula: Gordin "" Ionica, Stefan, R. Stan, Cl. Mihai "" Covaci (71 Ungureanu), Dutu (84 Stanciu), Chivu (59 Bira), Tudor (56 Stoian)"" Dobrescu, Costin. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.