Sport

Infringere prea severa la Iasi

Ziarul de Vrancea
19 sep 2009 720 vizualizări
Politehnica II Iasi - CSM Focsani 3 - 0 (0 - 0), in etapa a cincea a Ligii a treia

CSM Focsani a pierdut aseara dupa un arbitraj demn de liga a cincea. Prima repriza a partidei desfasurate pe stadionul Tepro din Iasi a fost influentata de arbitrajul potrivnic al centralului tulcean Paul Coman. Acesta a judecat toate fazele in favoarea iesenilor, acordind cu mult peste cei 5% care se spune ca se cuvin gazdelor. Cu toate acestea, moldovenii nu si-au creat nici o ocazie clara de poarta, portarul Ivanciu fiind pus la incercare doar de doua suturi de la distanta trimise de Tincu si Nica in primul sfert de ora. Prima ocazie a focsanenilor a fost anulata de arbitrul asistent, care l-a oprit pe Toma, scapat singur spre poarta lui Marc, acesta invocind o pozitie de offside la Curteanu. Pina la pauza, tot focsanenii au avut cele mai clare ocazii de poarta. Astfel, in minutul 35, Nistoroiu a expediat un sut de la 20 de metri, retinut cu dificultate de Marc, iar Bucataru putea deschide scorul in minutul 40, dar sutul sau a trecut razant cu bara laterala. Gazdele n-au aratat nimic deosebit in primul act, fiind departe de forma manifestata de la inceputul campionatului. Actul secund nu a adus nimic nou sub soare pentru elevii lui Bancila, iar brigada de arbitri si-a continuat recitalul. Dupa ce Dumitriu a sutat peste din 12 metri la inceputul reprizei, a venit cea mai controversata faza a meciului in minutul 60, cind Frunza l-a lovit pe Ciornei. In loc sa-l elimine pe atacantul gazdelor, centralul l-a trimis in tribuna pe tehnicianul Damian Bancila. La faza imediat urmatoare Craciun a gresit o minge la 40 de metri de poarta, iar Stiubei scapat singur si a deschis scorul. Goalkeeper-ul Ivanciu s-a opus in minutul 64 suturilor lui Frunza si Croitoru, tot Ivanciu scotind si sutul din 7 metri al lui Drinceanu in minutul 79. Iesenii au majorat diferenta in minutul 84, cind Frunza l-a intors usor pe Radu si a marcat cu un sut de la 10 metri. In minutele de prelungire, Stiubei a inscris din nou, ajutat fiind de aceasta data si de bara. Gazdele au jucat cu: Marc "" Birladeanu (70 Butu), Saritaru, Mihaies, Drinceanu "" Tincu (46 Tofan), Buhus (46 Stiubei), Schiopu, Croitoru "" Nica, Frunza. CSM Focsani i-a avut in teren pe: Ivanciu "" Nistoroiu (83 Busuioc), Radu, Craciun, Dumitriu (85 Sapunaru) "" Bucataru, Curteanu, Mindrescu (73 Samuila), Sontu (71 Lida) "" Toma, Ciornei. Florin Sararu nu a putut evolua la acest joc, avind probleme cu viza medicala pentru jocul la iarba. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei a V-a:


Poli II Iasi "" CSM Focsani 3 "" 0

Dunarea II Galati "" Cetatea Tg. Neamt 4 "" 1

Aerostar Bacau "" CF Braila 0 "" 4

Poli Galati "" Sporting II Vaslui 5 -0

Willy Bacau "" CS Gura Humorului 2 - 0

Scoala de Fotbal Radauti "" Pambac Bacau 0 "" 6

Ceahlaul II Piatra Neamt "" Petrotub Roman 1 "" 3

CFR Pascani "" Otelul II Galati 0 "" 1

Rapid Suceava "" FC Panciu "" se joaca azi, la ora 17.00


Etapa viitoare:


CSM Focsani "" Dunarea II Galati

FC Panciu "" Aerostar Bacau

CS Gura Humorului "" Raraul Cimpulung

Sporting II Vaslui "" Willy Bacau

Laminorul Roman "" Poli Galati

Pambac Bacau "" Poli II Iasi

Cetatea Tg. Neamt "" Rapid CFR Suceava

CF Braila "" CFR Pascani

Otelul II Galati "" Ceahlaul II




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 4 ore, 55 minute, 38 secunde
pai cum sa nu piarda la iasi daca nu mai avem fotbal? pai daca am luat-o si de la asta, nu mai avem nicio pretentie...echipa slabuta, nu i-am vazut anul asta deloc, dar am sa ma duc in viitorul citeste integral
, acum 739393 zile, 4 ore, 55 minute, 38 secunde
De ce nu dati si clasamentul?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.