Sport

Adriana Lescovar arbitreaza gimnastele de lot national

Ciprian Fânaru
17 sep 2009 796 vizualizări
Antrenoarea emerita de la Clubul Sportiv Scolar de Gimnastica Focsani, Adriana Lescovar, va reprezenta Vrancea la nivel inalt.

Daca deocamdata judetul nu are o sportiva care sa concureze pentru Romania la nivel de senioare, la jurizare sintem prezenti. La finalul acestei saptamini, directorul CSS Gimnastica Focsani va face deplasarea la Buzau. Adriana Lescovar, care detine de asemenea, pina in 2011, brevetul international de arbitru FIG (Federatia Internationala de Gimnastica), va oficia la finalele Campionatelor Nationale de Maestre. Arbitra focsaneana va imparti dreptatea in cadrul probelor de sarituri si birna, la care se vor intrece atit loturile nationale de senioare, cit si cele de junioare. Prestatia sportivelor de la "nationalele" gazduite de Buzau va putea fi urmarita pe postul TVR 2, simbata de la ora 17.00 si duminica de la ora 16.00. Gimnastele de CSS Focsani se pregatesc in aceasta perioada pentru urmatoarea competitie, care va avea loc pe 15 octombrie. In Sala Complexului Sportiv Tomis din Constanta se va desfasura Memorialul "Mircea Frum", rezervat junioarelor. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.