Sport

Nunta si botez in lumea sportului vrincean

Dan Chiriac
17 sep 2009 2369 vizualizări
Alin Samoila si Adina Sava se casatoresc simbata, iar Danut Dumitriu isi boteaza copilul

Arbitrul Alin Samoila si voleibalista Adina Sava se vor casatori simbata. Alin Samoila este arbitru in Liga a treia si va oficia vineri la partida dintre CFR Pascani si Otelul 2 Galati, cu doar o zi inaintea fericitului eveniment. Totodata, Samoila este antrenor la echipa de juniori A de la CSM 2007 Focsani si la cea de copii de la CSM Focsani. Adina Sava este capitanul echipei de volei CSM 2007 Focsani, care a promovat in prima liga. Echipa de volei va disputa un amical, la Bucuresti, chiar in ziua in care capitanul echipei isi va uni destinele cu Alin Samoila. Cununia civila va avea loc simbata, la orele 16.30, la Casa Casatoriilor, urmind ca slujba religioasa sa se desfasoare la Biserica "Sf. Mina". Seara va continua intre sampanie si tort la restaurantul "Elegance" din Focsani. Cei doi sportivi s-au cunoscut in urma cu noua ani, la majoratul lui Alin. Alin Samoila are 27 de ani, iar Adina 24 de ani. Amindoi erau elevi la Liceul cu Program Sportiv Focsani, acolo unde Alin preda in acest moment educatie fizica si sport. Adina Sava este reprezentantul unei agentii de turism din Focsani. Nasii celor doi vor fi George si Simona Mogda, cei care le-au facut cunostinta celor doi, in urma cu noua ani. Lumea sportului va mai avea parte la sfirsitul acestei saptamini de un eveniment fericit. Arbitrul Danut Dumitriu isi va boteza al treilea copil. Dumitriu are din vara acestui an si un baiat, dupa ce s-a bucurat la nasterea celorlalte doua fete. (Dan CHIRIAC)







În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739389 zile, 11 ore, 36 minute, 8 secunde
Ce muian de drogat ai chiriac frustrat!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.