Sport

Meciul cu United Galati, in direct pe Sport 1

Dan Chiriac
16 sep 2009 597 vizualizări
CSM Focsani va fi din nou in direct la TV, in etapa a treia a Ligii intii

Echipa de futsal CSM Focsani va putea fi urmarita din nou la televizor. Meciul dintre echipa pregatita de Petrache Gurguiatu si United Galati va fi in direct la Sport 1, lunea viitoare, de la orele 20.00. In sezonul trecut, trei dintre partidele focsanenilor au fost transmise de aceasta televiziune. Totodata, CSM Focsani a primit acceptul Federatiei Romane de Fotbal sa joace partidele din campionat numai duminica si lunea. Ora jocului a fost stabilita de comun acord cu reprezentantii postului de televiziune. Dupa noua infringere suferita la Tg. Mures, elevii lui Petrache Gurguiatu se gindesc foarte serios la meciul cu United Galati, una dintre contracandidatele la evitarea retrogradarii. "Noi ne vom lupta cu alte patru echipe pentru evitarea retrogradarii. Moldocor Piatra Neamt, United Galati, Olimpic Simeria si Clujana Cluj par formatiile accesibile. Cu toate acestea vreau sa le insuflam jucatorilor o alta mentalitate, astfel incit sa abordam la victorie orice meci, indiferent de numele adversarului. Din pacate in primele doua etape nu am reusit sa intoarcem calculele hirtiei. Am intilnit doua formatii foarte puternice, desi Tg. Mures mi s-a parut sub valoarea celor de la Chiajna. In partida de la Tg. Mures chiar am ratat sase-sapte ocazii de gol. Nu spun ca am fi cistigat, dar macar daca avem aceste ocazii e nevoie sa le si fructificam", ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Partida va fi condusa de o brigada formata din Robert Ghioane - Bacau si Marius Nastasa - Piatra Neamt. Rezerva va fi Emil Ganea - Onesti, iar observator Marian Deaconu - Ploiesti. CSM Focsani si United Galati s-au intilnit in doua partide amicale inainte de startul sezonului. Galatenii au cistigat cu 3 - 2 pe malul Dunarii, iar la Focsani scorul a fost egal 2 - 2. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei a II-a

In etapa desfasurata la finalul saptaminii trecute, in Liga intii, s-au inregistrat rezultatele:

Design Brasov - Spicom Sf. Gheorghe 8 - 0

United Galati - ACS Odorheiul Secuiesc 2 - 6

CIP Deva - Olimpic Simeria 9 - 0

City"â„¢us Tg. Mures - CSM Focsani 7 - 1

Poli Timisoara - Clujana Cluj 3 - 2

Concordia Chiajna - Moldocor Piatra Neamt 9 - 2


Clasament - 2

1.Chiajna 6 p ^13

2.Cip Deva 6p ^12

3.City"â„¢us 6p ^10

4.Design 3p ^8

5.Poli Timis 3p ^1

6.Odorhei 3p 0

7.Galati 3p -1

8.Clujana 0p -4

9.Moldocor 0p -7

10.Spicom 0p -8

11.CSM Focsani 0p-12

12.Simeria 0 p -12



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.