Sport

Meci anulat din cauza bilciului!

Dan Chiriac
15 sep 2009 939 vizualizări
Partida FC Ploscuteni - Trotusul Ruginesti nu s-a jucat u brigada de arbitri a gasit la stadion lume multa, venita sa se distreze u incidentele de duminica vor fi analizate azi la sedinta Comisiei de Disciplina

Prima etapa a Ligii a patra nu a fost prea linistita. Partida dintre FC Dumitresti si Vointa Cirligele s-a intrerupt in minutul 81, dupa ce arbitrul central Ionut Ungureanu a acordat un penalty pentru gazde. In acel moment scorul era 4 - 3. Oficialii partidei au spus ca jocul s-a intrerupt dupa ce brigada de arbitri a fost bruscata de cei de la Vointa Cirligele. Conducatorii echipei din Cirligele acuza maniera de arbitraj a centralului Ungureanu si spun ca vor depune memoriu impotriva acestuia. De asemenea, cei din Cirligele spun ca au fost loviti de cei aflati pe banca tehnica a gazdelor. Jucatorul Marin are urmele unei lovituri cu gheata, pe piept, si a mentionat ca-l va actiona in judecata pe agresor. De asemenea, meciul dintre FC Ploscuteni si Trotusul Ruginesti nu s-a jucat. Brigada de arbitri a ajuns la stadion si a constatat ca pe terenul de joc se organiza un bilci. Ultimul joc al etapei, cel dintre Energia Vulturu si Dinamo Tataranu a fost spectaculos. Cele doua echipe au dovedit ca vor fi printre protagonistele acestei editii de campionat. A fost un meci cu multe faze de poarta si un gol marcat in minutul 93. Oaspetii au dominat clar prima repriza si au ratat cu multa usurinta cinci ocazii din pozitie de singur cu portarul. Marcati probabil de aceste ratari, cei din Tataranu au cedat initiativa in repriza a doua. Gazdele au ratat la rindul lor o ocazie imensa, prin Popa. Meciul se indrepta spre un echitabil rezultat de egalitate. Numai ca fundasul Nistor a injurat un adversar si a fost eliminat, in minutele de prelungire. Imediat, gazdele au executat un corner, iar Panescu a reluat cu capul in poarta. Portarul oaspetilor, Ghiorghe, a reusit sa scoata mingea abia dupa ce aceasta depasise linia portii. Nemultumiti de infringere, oaspetii l-au inconjurat la finalul partidei pe centralul intilnirii, care a mai eliminat un jucator de la Tataranu, care l-a injurat. Incidentele de duminica vor fi analizate azi, la sedinta Comisiei de Disciplina. "Toti delegatii echipelor care au provocat incidente la etapa de duminica sint rugati sa se prezinte azi, la orele 17.00, la sedinta Comisiei de Disciplina", ne-a spus Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea. Derbyul etapei, jucat simbata la Adjud, a revenit gazdelor. Avintul Jaristea nu a beneficat de aportul mai multor jucatori si nu a tinut piept ofensivei gazdelor. La Golesti, gazdele au condus cu 1- 0 , dar au pierdut in minutele de prelungire. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele primei etape:


Grupa A


Vointa Odobesti - Unirea Pufesti 3 "" 2

Unirea Bolotesti - Chimica Marasesti 2 "" 0

FCM Adjud "" Avintul Jaristea 5 "" 1

Viitorul Homocea - Foresta Brosteni 1 -1 - s-a jucat la Brosteni

Soimii Naruja - Unirea Tifesti 0 - 2

FC Ploscuteni - Trotusul Ruginesti - nu s-a jucat

Vulturul Paunesti - Siretul Suraia 3 "" 2


Grupa B


Energia Vulturu - Dinamo Tataranu 1 - 0

Unirea Milcovul "" Vointa Slobozia Ciorasti 2 "" 1

Victoria Gologanu - Zorile Cotesti 3 - 1

SLD Times Focsani "" Flacara Urechesti - anulat

National Golesti - AS Cimpineanca 1 "" 2

FC Dumitresti "" Vointa Cirligele 4 "" 3 meci intrerupt in min. 80

ASA Steaua Focsani - Gloria Balesti 10 "" 2


Etapa a 2-a (duminica, 20 septembrie 2009)

Chimica Marasesti "" Vointa Odobesti

Avintul Jaristea "" Unirea Bolotesti

Foresta Brosteni "" FCM Adjud

Unirea Tifesti "" Viitorul Homocea

Trotusul Ruginesti "" Soimii Naruja

Siretul Suraia "" FC Ploscuteni

Unirea Pufesti "" Vulturul Paunesti

Grupa B

Unirea Milcovul "" Energia Vulturu

Zorile Cotesti "" Vointa Slobozia Ciorasti

Flacara Urechesti "" Victoria Gologanu

AS Cimpineanca - sta

Vointa Cirligele "" National Golesti

Gloria Balesti "" FC Dumitresti

Dinamo Tataranu "" ASA Steaua Focsani




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.