Sport

Echipa de futsal ataca victoria la Tg. Mures

Ciprian Fânaru
14 sep 2009 513 vizualizări
City"us Tg. Mures - CSM Focsani, astazi de la ora 17.00, in cea de-a doua etapa a Ligii intii de futsal

Echipa de futsal CSM Focsani va juca astazi primul meci in deplasare in noul campionat. Dupa esecul clar din prima etapa, cind vicecampioana nationala Concordia Chiajna s-a impus la Focsani cu un categoric 7 "" 1, formatia vrinceana va avea in fata in nou adversar redutabil, pe City"â„¢us Tg. Mures. Echipa din Ardeal pare cel putin la prima vedere un oponent greu de depasit, mai ales ca partida se disputa pe terenul lor, adica in Sala Sporturilor din Tg. Mures. Mai mult, cistigatorii Cupei Romaniei de anul trecut s-au intarit in pauza competitionala din aceasta vara si vizeaza primele locuri. Noutatile fata de sezonul trecut sint jucatorii Pedrinho (portughez), Rodrigo (brazilian), Csoma si Klein, dar si tehnicianul portughez David Goncalves, dar s-a incercat in vara si aducerea a inca unui jucator brazilian. Focsanenii se prezinta insa cu o atitudine pozitiva, chiar daca ilfovenii de la Chiajna le-au administrat o infringere la sase goluri diferenta in runda inaugurala. "Urmeaza partida de la Tg. Mures, iar noi mergem sa cistigam. Noi jucam toate partidele la victorie, chiar daca adversarele noastre sint foarte puternice. Vom risca totul, pentru ca e singura noastra sansa in acest campionat", ne-a spus optimist antrenorul Petrache Gurguiatu. Pentru CSM 2007 Focsani ar putea intra in teren Ivanciu, Bors, Vasilescu, Calin, Ilas, Sararu, Patrascu, Curteanu, S. Popa, Covaci, Bucataru si Toader, cu mentiunea ca ultimii doi jucatori au ceva probleme medicale si prezenta lor in teren nu e 100% certa. In meciurile derulate pina acum in cadrul acestei etape, s-au inregistrat urmatoarele rezultate : Design Brasov "" Spicom Sf. Gheorghe 8 "" 0, United Galati "" ACS Odorheiul Secuiesc 2 "" 6 si CIP Deva "" Olimpic Simeria 9 "" 0. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.